Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu fabrikaları ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyip fabrika müdürleri ile istişarede bulunup fabrikalardaki çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

 Genel Müdür Sütlüoğlu idari işlerin haricinde saat gözetmeksizin fabrikaları ziyaret edip çalışmalarını yerinde kontrol ettiğini belirterek;“20 Mayıs’ta açmış olduğumuz kampanyamızın başından bu güne kadar fabrikalarımız kapasitelerini sonuna kadar kullanarak çay işlemeye devam ediyor. Bugün itibariyle aldığımız toplam çay 209.162 tondur” dedi.

Çay işletmeleri genel müdürü İmdat Sütlüoğlu “Tüm fabrikalarımız ful kapasite çalışıyor. Ben fabrikalarımızı tek tek dolaşıyorum, kontrol ediyorum. Gündüz gidiyorum, gece gidiyorum, sabaha karşı gidiyorum ayrıca arkadaşlarımda gidiyorlar kontrol ediyorlar fabrikalarımızın hepsi tam kapasite çalışıyor. Fabrikaların bir bölümünün çalışmadığı, eksik kapasite çalıştığı şeklinde dedikodular yapılıyor. Bunların gerçekle alakası yoktur. Üreticilerimiz bu haberlere itibar etmesinler.” Dedi..

Genel müdür İmdat Sütlüoğlu üreticiye verdikleri sözün arkasında durduklarını söyleyerek' En uzun kampanya dönemini yaşıyoruz, halen fabrikalarımız fül kapasite çalışıyor' dedi.

Birinci sürgün kampanyasının bu ay sonunda tamamlanmasini beklediklerini söyleyen Sütlüoğlu ' Hedeflediğimiz 230 bin ton çay var, bu rakama ulaşacağımızı sanıyorum' dedi.

Editör: HABER MERKEZİ