ÇAYKUR Çalışanları Kültür ve Dayanışma Derneği yöneticileri, ÇAYKUR Genel Müdürü Ekrem Yüce'yi makamında ziyaret etti. Yeni kurulan derneğin başkanı Hamdi Kutlu ve yönetim kurulu üyeleri, ilk ziyaretlerini genel müdür Yüce'ye yapmak istediklerini söylediler.

Derneğin amacı, kapsamı ve faaliyetlerine yönelik planları hakkında Yüce'ye bilgi veren Kutlu, ''ÇAYKUR'un yaklaşık 14 bin çalışanı olmasına rağmen bugüne kadar maalesef hiçbir kuruluş veya dernek faaliyet göstermedi. Bizler de kurumu yaşatmak ve ayakta tutmak, üzerinde oynanan her türlü oyunlara karşı tek yürek olup kurumumuza sahip çıkmak düşüncesiyle yola çıktık.' dedi.

Amaçları arasında çalışanlarına yönelik her türlü sosyal, kültürel etkinlikler düzenlemek, özlük hakları ve çalışma barışı gibi konularda iyileştirme çalışmalarında bulunmak olduğunu ifade eden Kutlu, ''Eğitim, çalışma, barınma ve söz hakkını savunarak tüketicilikten üreticiliğe geçmek yolunda çalışmalar yapacağız. Derneğimizin kurumumuz ve çalışanlarına hayırlı olmasını diliyoruz.' diye konuştu.

Çaykur Genel Müdürü Yüce de derneğin hayırlı olmasını dileyerek, ''Böyle bir dernek kurulmasından memnuniyet duldum. Sivil toplum örgütleri günümüzde çok fazla önem taşıyor. Çalışmalar ve kurum adına yapılacak olan çalışmalarda başarılar diliyorum.'' dedi.

Editör: HABER MERKEZİ