İki ay önce hizmete giren ve Rize'den yola çıkan Çaykur TIR dorsesi bu zamana kadar 8 il ve onlarca ilçeyi dolaştı. Rize, Trabzon, İstanbul, Sakarya, Adana, Mersin, Urfa, Diyarbakır illeri ile bir kısım ilçeleri gezen Çaykur'un seyyar TIR'ı reklam ve tanıtım amacıyla tüketicilerin huzuruna kapaklarını açıyor. Her il ve ilçede Çaykur ürünlerinin tiryakisi ve tüketicisi olan vatandaşların yoğun ilgisi ve takdiriyle karşılanıyor.

Gezici Çaykur TIR'ı görevlileri şöyle konuştular: 'İlgili resmi makamlardan izinleri alıp, o ildeki yetkililerin uygun gördüğü mevkide TIR dorsemizi park yapıyoruz. Adeta bir mağaza görüntüsü şeklinde olan TIR?ımızın kapaklarını açmak için vatandaşlarımız büyük bir kalabalık ve heyecanla bizleri bekliyor.

Gün boyunca TIR'ımızda oluşturduğumuz stantlarda halkımız ürünlerimizi ve kurumumuzu tanıtan sinevizyon görüntümüze yoğun ilgi gösteriyor. Gün boyunca tercihlerine göre kendilerine ücretsiz siyah ve yeşil sıcak çay ikram etmekteyiz. Çaykur Genel Müdürümüz Sayın Ekrem Yüce her gittiğimiz ilde tüketiciler tarafından tanınmaktadır.

Başarısından dolayı TIR'ımızı ziyaret eden insanlarımız selam ve sevgilerini kendilerine iletmemizi ifade etmektedirler.'

Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce ise, 'Açılabilir platformla birlikte toplam 60 metrekare alana sahip TIR dorsemizin içerisinde servis bankosu, hediyelik çay standı, DVD, VCD oynatıcı ve ses sistemleri, UHF-VHF yönsüz anten, jeneratör, sptil klimalar, plazma TV, vitrinler, ayaklı broşürlük, ikram için çay makineleri, buzdolabı, yaşam odası, banyo, CW, su deposu vb. donanımlar mevcuttur' dedi.

Editör: HABER MERKEZİ