Çayelispor’un 70. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle bir program tertip edildi.

1949 yılında kurulan Çayelispor bu yıl 70. Kuruluş yılını kutluyor. 70. yıl vesilesiyle Çayeli’nde kutlama programı tertip edildi. Çayeli Kültür merkezinde gerçekleştirilen etkinliğe Çayeli Kaymaka Mı Mehmet Öztürk, Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, Ak Parti Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan, Milliyetçi Hareket Partisi Çayeli İlçe Başkanı Ali Küçükislamoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı Uluslararası Organizasyonlar ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Ahmet Ali Temurci, Çayeli İlçe Emniyet Müdürü Adnan Çarıkçı, ASKF Rize İl Başkanı Ali Çelik, Çaydef Başkanı Yılmaz Hüsrev, Ankara Çayeliler Derneği Başkanı Mehmet Celal Arıcı, Çayeli Ülkü Ocağı Başkanı Onur Salih, Büyükköyspor Başkanı Sebahattin Çepni, Çayelispor’da forma giymiş eki oyuncular ve sporseverler katıldı.

70. yıl pastasının kesilmesinin ardından sırasıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı Uluslararası Organizasyonlar ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Ahmet Ali Temurci, Çaydef Başkanı Yılmaz Hüsrev ve Çayeli Kaymakamı Mehmet Öztürk günün anlamıyla ilgili kısa konuşmalar yaptılar.

Programa katılanlara teşekkür eden Çayelispor başkanı Yusuf Ziya Şerifoğlu, Çayelispor’un kuruluşundan bugüne 70. Yılını özetleyen bir konuşma yaptı. Şerifoğlu, Çayelispor’un içerisinde olduğu maddi sıkıntılardan bahsederek yeni başlattıkları mesaj sistemi ile yardım kampanyasından bahsetti.

Yemek ikramının ardından program son buldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ