Türkiye'de en çok isminden bahsedilen Rizeli kahraman Kaymakam Şırnak'ın Beytüşşebap İlçe Kaymakamı Kadir Güntepe'ye Rizesporlu futbolcularının imzaladığı Yeşil Mavili forma gönderildi. Kaymakam Güntepe, giydiği formayla poz vererek, 'Bu kıymetli hediye için tüm oyunculara teşekkür ediyorum.' dedi.
 
Türkiye'de en çok isminden bahsedilen Rizeli kahraman Kaymakam Şırnak'ın Beytüşşebap İlçe Kaymakamı Kadir Güntepe'ye Rizesporlu futbolcularının imzaladığı Yeşil Mavili forma gönderildi.

PKK'nın ölüm listesinde yer alan ve evi ile makam odası duvar delici silahlarla kurşun yağmuruna tutulmasına rağmen tehditlere aldırış etmeden girilemez denilen yerlere giren, Beytüşşebap ilçesini PKK'ya dar edip Beytüşşebap'ı halkın huzur ve güven içerisinde yaşayabileceği bir ilçe konumuna getirerek taraflı tarafsız milyonlarca vatandaşın gönlünü feth eden Rizeli Kaymakam Kadir Güntepe, Rizesporlu futbolcuların imzalayıp gönderdiği 7 numaralı Sercan Kaya’nın formasını giyerek sosyal medya hesabından paylaştı.

“Çaykur Rizesporlu futbolcular 'imzalı forma' gönderdiler Bu kıymetli hediye için tüm oyunculara teşekkür ediyorum” dipnotuyla paylaşılan Rizespor formalı Kaymakam Güntepe’nin fotoğrafı kısa sürede yüzlerce beğeni aldı.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ