ŞEMSETTİN SARI

* Encümende kabul edilen karar gereği; Başkan Rıza Çakır, 'iş makineleri' alımı için İller bankası nezdindeki işlemlerin yapılması konusunda yetkilendirildi.
 


Hizmet ağının daha verimli hale getirilebilmesi amacıyla Çayeli Belediyesi Makine Paktına yeni iş makineleri kazandırılacak. Bu amaçla, encümen kararıyla yetkilendirilen Belediye Başkanı Rıza Çakır; İller Bankası nezdindeki işlemleri yapmak üzere Ankara'da bir dizi temaslarda bulundu. 

Belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere bir yükleyici kepçe, iki damperli kamyon ve bir Zabıta aracının satın alınmasının hedeflendiğini belerten Başkan Rıza Çakır, İller Bankası üzerinde iyi bir imaj bıraktıklarını bu nedenle talepte bulundukları yatırımlar için kendilerine kolaylık sağlandığını belirtti.

Hayata geçirmeyi düşündükleri; birçok proje için kaynak temini de, İller bankası nezdinde gerekli girişimleri yaptığını belirten Başkan Çakır;' Belediyemiz göreve geldiğimiz günden bu yana; makine paktını sürekli güncellemektedir. Yeni alınacak olan araç-gereçlerle hizmet ağımızı daha süratlendireceğiz. Sahil bandında yer alan ilçeler arasındaki farklılığımızı; uygulamaya koyacağımız yeni projelerle pekiştireceğiz. Çayeli’ne gelen herkes bu yenilikleri fark edecek' dedi.

Edinilen bilgiye göre Çayeli Belediyesinde hizmetler halen;iki itfaiye aracı,iki ambulans,üç damperli kamyon,iki kepçe,bir su tankeri,bir hizmet otobüsü,bir ilaçlama aracı,iki zabıta minibüsü,bir fen işleri aracı,bir cenaze aracı,bir su arıza aracı,bir otomatik cadde süpürücü araç,iki çöp kamyonu,bir stejin kartal ve bir makam aracı ile yürütülüyor..


Editör: HABER MERKEZİ