Başkan Karal; '12 Eylülde yapılacak olan referandumun Ak Parti’nin güven oylaması olmadığını, ülkenin demokratikleşmesi, özgürleşmesi ve Türkiye’nin, dünyadaki insan hakları imajına olumlu katkı sağlamak için evet demeliyiz.” diye konuştu. 

 

Çayeli Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Sarı; “Başta Ülkemizin, milletimizin, demokrasimizin hayrına ne var ise biz köy ve mahalle muhtarları olarak tercihimiz o yönde kullanarak Türkiye’nin ve halkımızın faydasına olan değişik kararların yanında olduğumuzu belirtmek isterim. Muhtarlar derneğimize yönetim kurulu üyelerinizle birlikte yapmış olduğunuz ziyarete şahsım ve muhtar arkadaşlarım adına teşekkür ederim.” dedi.


 
12 Eylül günü yapılacak olan Anayasa referandum çalışmaları kapsamında  Çayeli Muhtarlar Derneğini ziyarette bulunan Ak Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal İnsanlarımızı, ekmekle özgürlük arasında tercihe zorlayan anlayışa son vermek için millet olarak evet demeliyiz. Üstünlerin hukukundan, hukukun üstünlüğüne geçmek için evet demeliyiz. Gücün kanununda, kanunun gücüne geçişe evet demektir.”

 

Editör: HABER MERKEZİ