Şubat-2009 da göreve başlayan Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası yeni yönetim kurulu Başkan Güngör SARI, Meclis Başkanı Vahit YILDIRIM ve Meclis Üyeleri ile birlikte çalışmalarını sürdürüyor.

Ticaret Odası Yönetimi geçen hafta Cumhuriyet Caddesi, Uzun Sokak ve Cengiz Topel Caddesinde esnaf ziyareti yaparak Ticaret Odası üyelerinin mevcut durumda karşılaştıkları sıkıntıları paylaşıp fikir alışverişinde bulunup Genel Sekreter nezdinde sorunlar kayıt altına aldı. 

Yönetim Kurulu Başkanı Güngör SARI yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Yerel seçimler dolayısıyla yanlış anlaşılmalara mahal vermemek ve Odamızı Siyasetin dışında tutmak için çalışmalarımızı yavaşlatmıştık. Oda Meclisimizde aldığımız kararda her hafta Perşembe ve Cumartesi günlerinin üye ziyareti günü olması kararlaştırdık. Bu çalışmanın sonunda esnafımızdan topladığımız öneri ve dilekleri ilgili makamlar nezdinde dile getirerek üyelerimizi mevcut ekonomik krizden en az etkilenmeleri için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Oda Yönetimi olarak iletişime çok önem veriyoruz. Çünkü sağlıklı ve etkin iletişim olmadığı takdirde başarılı bir sonuç alamayacağımızı biliyoruz. Üyelerimizden isteğimiz istek ve önerileri hakkında odamızı bilgilendirmeleridir. Ayrıca iletişim için Odamıza SMS programı kuruldu ve Kurumsal İnternet Sitemiz yapım aşamasındadır. Ticaret Odası olarak Bütün Sanayici ve Esnafımıza işlerinde başarılar diler herkese saygılar sunarız” şeklinde konuştu.

 

Editör: HABER MERKEZİ