Rize’nin Çayeli İlçesi'nde Muhtarlar Derneği tarafından verilen iftar yemeğinde ilçeye bağlı köy muhtarları ve daire amirleri bir araya geldi.

Katılımın yoğun olduğunu iftar yemeğine, Çayeli Kaymakamı Mehmet Aktaş, Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır, Madenli Belediye Başkanı Mustafa Tüylüoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Bakır Rize Zirat Odası Başkanı Nevzat Paliç,  Çayeli Müftüsü Mehmet Ceylan, MHP Çayeli ilçe başkanı Hayati Kork, ÇAYDEF Başkanı Yılmaz Hüsrev, Çayeli eski Belediye Başkanları Mustafa Kaşıkçı ve Madenli eski Belediye Başkanı Ahmet Yazıcı, Çayeli Ziraat Odası Başkanı Mustafa Demirci, Çayeli Ticaret Odası Başkanı Güngör Sarı, ÇBİ Koruma ve Güvenlik Müdürü Yavuz Altay, daire amirleri banka müdürleri , siyasiler esnaflar ve muhtarlar katıldı.

İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Dernek Başkanı Mehmet Sarı, 'İslam aleminin kutsal ayı olan mübarek Ramazan ayı, Müslümanlar arası dayanışma ayıdır. Bu vesileyle bir araya gelip kaynaşmak için düzenlediğimiz bu iftar yemeğine katılanlara teşekkür ederim. Derneğimiz kurulalı henüz 4 ay olmasına rağmen çok işler başardık. Gelecekle ilgili ilçemiz adına güzel düşüncelerimiz var' dedi.

 


Editör: HABER MERKEZİ