Şemsettin SARI

* Hizmetiçi Eğitim (ASO) salonunda verilen yemeğe; şehit yakınları ile gazilerin yanı sıra kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.


Onbir ayın sultanı Ramazan bir dizi etkinliklerle kutlanıyor. Genellikle fakir ve fukarayı sevindirmenin yanında Ramazan ayı İftar yemekleriyle taçlandırılıyor. Her yıl geleneksel olarak adına programlar düzenlenen; 19 Eylül gaziler gününü, bu yıl Çayeli Müftülüğü bir iftar yemeği vererek karşıladı.

Çayeli Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü (ASO) tesislerinde verilen iftar yemeğine Çayeli Kaymakamı Mehmet Aktaş, Çayeli Müftüsü Mehmet Ceylan, Pazar Müftüsü Kemalettin Aksoy, Güneysu Müftüsü Muhammet Yıldız, Belediye Başkanı Rıza Çakır, Bşk. Yrd. Mustafa Baltacı, Cumhuriyet Başsavcısı, Tapu Müdürü, S.Sabit İshakoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Yahya Kesici, Ticaret Odası Bşk. Muhammet Sarı, Halk eğitimi Müdürü Necati Arıcı, Siyasi Parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kalabalık bir davetli topluluğu ile Gaziler ve Şehit yakınları katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan ilçe Kaymakamı Mehmet Aktaş;25 yıldır ülkenin bir çok yerinde Bölücü terör nedeniyle; akan kanın durması gerektiğini belirterek 'Artık analar ağlamasın,kardeşlerimiz bir çok uzvunu kaybetmesin..'dedi.Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un 'Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda/Şüheda fışkıracak torağı sıksan şüheda' mısralarını hatırlatarak;'Yemende ve Sarıkamış’ta ve daha bir çok vatan savunmasında kahramanlığını gösteren ilçemiz insanı,vatanı ve mukaddesatı uğruna her zaman kanını dökmeye ve aziz ruhunu şad etmeye amadedir' şeklinde konuştu.
 
İŞTE İFTAR YEMEĞİNDEN GÖRÜNTÜLER... 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Editör: HABER MERKEZİ