Çayeli Belediye Belediye Başkanı Rıza Çakır, tayini çıkan İlçe Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Seyit Ahmet Küçük onuruna yemek verdi.

Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa ilçe protokolü katıldı. Yemekte bir konuşma yapan Çayeli Kaymakamı Mehmet Aktaş, beyefendiliği, ahlakı ve iş disipliniyle takdir ettiği Binbaşı Küçük'le, 3 yıldır uyumlu, güzel ve karşılıklı hoşgörüye dayalı iyi çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Komutanımızın iş disiplini ve tecrübelerinden yerine göre istifade ettiklerini belirten Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır, “ komutanımızın aramızdan ayrılmasından üzülüyoruz, ama onun adına istediği bir yere tayını çıkmasından seviniyoruz” dedi.

Ankara'ya tayini çıkan Çayeli Garnizon Komutanı Binbaşı Seyit Ahmet küçük ise yaptığı konuşmada, ' Çok duygulu anlar yaşıyorum. 3 yıldır bu güzel ilçede ve bu güzel insanlarla mutlu şekilde görev yaptım. Görev süremde Çayeli’nde yüzbaşı Kaymakamımıza, Belediye başkanımıza ve burada programa katılan sizlere teşekkür ederim ' dedi.

Konuşmaların ardından Çayeli Kaymakamı Mehmet Aktaş, Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır, Madenli Belediye Başkanı Ahmet Yazıcı ve Çayeli Belediye başkan yardımcısı Mustafa Baltacı tarafından Binbaşı Küçük’e, Çayeli’ni hatırlatan hediyeler edildi.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ