ŞEMSETTİN SARI

* Çayeli Belediyesi yaklaşan Yerel Seçimler öncesi, bu döneme ait hizmetleri içeren bir tanıtım Dergi / Bülteni hazırlattı.

* 'Karadeniz'in Parlayan Yıldızı' manşetiyle çıkan Dergi / Bülten; kuşe kâğıda Ofset Baskılı ve 118 sayfadan oluşuyor.


Çayeli Belediye Başkanlığı son dört buçuk yıllık yatırım hizmetlerini kapsayan bir Dergi / Bülten hazırlattı. Yaklaşan Yerel Seçimler öncesi bir dizi 'Tanıtım ve Enformasyon' çalışmalarına ağırlık veren Belediye Başkanı Rıza Çakır, bu kapsamda; göreve geldiği günden bu yana Belediye olarak yapılan hizmetlere ilişkin 'Karşılaştırma Fotoğraflı' 118 sayfalık bir 'Hizmet Tanıtım Dergisi' bastırdı.

Renkli, ofset ve kuşe kâğıda basılan Dergide bir 'Başyazı' yazan Başkan Rıza Çakır, yazısında 'Sizler yeni dönem için teveccüh gösterirseniz, hayata geçirmek istediğimiz projeler var' dedi.' Aynısı iştir kişinin, lafa bakılmaz 'özdeyişiyle yola devam ettiklerini belirten Çakır, Çayeli Belediyesi tarihinde ilk kez bu dönem Proje ve Yatırım dalında 600 belediye arasında 'Yılın Belediyesi' ödülüne layık görüldüklerini ifade etti.

Dergide bir değerlendirme yazısı yazan Başkan Yardımcısı Mustafa Baltacı ise şu görüşe yer verdi:'Amacımız, alt yapı hizmetlerini yürütürken, sosyal sorunların çözümünü birlikte bulmak ve hizmetleri etkin yürütmektir.'

118 sayfalık derginin İmtiyaz sahipliğini Başkan Rıza Çakır, Yazı İşleri Müdürlüğünü Nacettin Hatipoğlu, Yayı Kurulunu Mustafa Taş, İsmail Çorapçı, Hakkı Çakır, Birsen Atış, Grafik Tasarımını ise Kadir Kara yaptı.

Öte yandan; Mahalle halkı, Muhrarlıklar, Resmi Daireler ve Esnaf ile seçmenlere dağıtılan tanıtım dergisinde dikkat çeken Slogan ise 'Herkes Cennete Gitmek ister ama kimse Ölmek istemez. Ölmeden Cennet'e gitmek istiyorsanız, Haydin Çayeli'ne' oldu. 
 
 
 
 
 
 
 
Editör: HABER MERKEZİ