AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar başkanlığınca başlatılan Suriye’deki Bayır Bucak Türkmenleri yardım kampanyası Çayeli’nde de başladı.

Ülke genelinde 12 Ocak 2016 tarihi itibariyle başlatılan kampanyayla ilgili bir açıklama yapan AK Parti Çayeli ilçe Başkanı Ali Kar “Bayırbucak Türkmenlerine yardım kampanyası dün itibariyle Belediye Başkanlığımızla birlikte belirlediğimiz yerde başlatmış durumdayız. Yaklaşık 10 gün sürecek kampanya önümüzdeki Cuma günü tamlanacaktır. İlçe teşkilatı olarak yardım kampanyasında Sosyal Politikalar başkan yardımcımız, İlçe Kadın Kollarımız ve İlçe Gençlik Kolları Sosyal Politikalar Birimimiz aktif olarak yer alacaktır diyen Başkan Kar “yardım kampanyasına partili partisiz tüm hayırsever” Çayeli’lerin desteğini bekliyoruz” dedi.

Yardım kampanyasında vatandaşların, konserve (dayanıklı gıda maddeleri),kuru gıda, çocuk bezi, tıbbi malzemeler, giysi ve ayakkabı, tekerlekli sandalye, ortopedi malzemeleri, çocuk maması, battaniye ve buna benzer yardımlar yapmalarını bekledikleri belirtildi.

Yapılacak yardımlarda özellikle giysi yardımlarında bulunacaklar temiz hijyenik giysi,ayakkabı,konserve(dayanıklı gıda maddeleri)kuru gıda,çocuk bezi gibi hijyenik malzemeler,tıbbi malzemeler,giysi ve ayakkabı,tekerlekli sandalye,ortopedi malzemeleri,çocuk maması,battaniye vb. yardımı yapmalarını istiyoruz. Bu konulara da vatandaşlarımız dikkat etmesi ise yapılan yardımın amacına ulaşması yönünden önemli.

Yardım Toplama Adresi; Çayeli şehir merkezi Tüysüzler Petrol Ofisinin yanında bulunan Kibar İnşaata ait yeni dükkânlardır.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ