Hakimler ve Savcılar Kurulu 2019 yaz kararnamesinin açıklanmasının ardından Çayeli Adliyesinde nöbet değişimi gerçekleşti.

Çayeli Cumhuriyet Savcısı Murat Yasin SÜLEK Ankara Cumhuriyet Savcılığına, Hakim Serdar GÜNER Gaziantep Hakimliğine ve Hakim Mehmet Ali ÖZBEK Küçükçekmece Hakimliğine atandı. 

Nöbeti devralmak üzere Hakimler ve Savcılar Kurulunun 2019 kura atamaları sonucu Çayeli Cumhuriyet Savcılığına Sümeyye SAYİR, Çayeli Hakimliğine Alihan ERPINAR ve Çayeli Hakimliğine Çisem Bilge ÇAKICI’nın ataması yapıldı. 

Çayeli Adliyesi personeli, avukatlar, bilirkişiler ve diğer yargı personeli ve çalışanları, ataması yapılan Cumhuriyet Savcısı ve Hakimlere iki ayrı programla veda etti. Çayeli Adliyesi, tayin olan Cumhuriyet Savcısı ve Hakimlerin meslek hayatlarındaki ilk görev yerleri olması nedeniyle konuşmalarında hüzün ve duygu yoğunluğu hakimdi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen veda programının ardından ataması yapılan Savcı ve Hakimle plaket ve hediye takdiminde bulunuldu. Çayeli Adliyesi çalışanları, ataması yapılan amirlerine yeni görev yerlerinde başarılar dileyerek artık Çayeli’nde de bir evlerinin olduğunu ifade etti. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ