Mustafa BAYRAK

Geçtiğimiz günlerde aşırı yağışlardan etkilenen Salarha bölgesinde incelemelerde bulunan AKP yönetimi can kaybı olmamasının felaketin sevindirici yüzü olduğunu belirtti.

 

Son günlerde aşırı yağışlardan etkilenen Salarha bölgesinde incelemelerde bulunan  AK Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal, İl Başkan Yardımcıları Davut Birben, Alaettin Serdar, İl Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Oğur, Merkez İlçe Başkanı Ali Yazıcı, İlçe Başkan Yardımcısı Dursun Ali Peker ve İl Genel Meclis Üyesi Aydın Bilsel ile birlikte Dörtyol Köyünde incelemelerde bulundular.

Dörtyol Köyü Muhtarı Hasan Sadıkoğlu ve köy halkı tarafından karşılanan AK Parti Heyeti vatandaşlarla sohbet edip, dilek ve isteklerini dinlediler.

Afet sonrası kapanan köy yollarının açılmasını isteyen Muhtar Sadıkoğlu’na Başkan Karal, ’Her zaman yanlarında olduklarını, yapılan planlama doğrultusunda kapanan köy yollarının açılacağını söyledi.

AK Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal, afet bölgesinde yaptığı inceleme sonrası bir değerlendirmede bulunarak, ‘’Son günlerde Doğu Karadeniz bölgesindeki sağanak yağışlar özellikle yollara ve mala zarar verdi. Fakat sevindirici olan can kaybının olmamasıdır.’’dedi.

Başkan Karal, Yönetim kurulu arkadaşları ve İl Genel Meclisi Üyesiyle beraber bölgeyi değerlendirdiklerini belirterek, ‘’Bazı Köy Yollarımız kapalı. Etkili olan yağış nedeniyle taşlı derenin taşması sonucu Dörtyol köyü köprüsünde de çökme meydana geldi. Köprünün yeniden yapılması için gerekli çalışmaları yapacağız.’’diye konuştu.

Editör: HABER MERKEZİ