Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kar, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Baltacı ve Ak Parti Çayeli İlçe Başkan Yardımcısı İdris Abanoz bir süre Rize’de çeşitli kurumlarına yönetici olarak atanan Zeki Karaoğlu’nu Cihan Cihangir’i, Rüstem Koçal’ı ve Metin Sandıkçıyı makamlarında ziyaret ederek yeni görevlerinde başlarılar dilediler.

Çok samimi ortamlarda gerçekleşen ziyaretler de Çayeli heyeti ilk önce Çaykur Yüzüncü Yıl Paketleme Çay Fabrikası Müdür Yardımcılığına atanan Zeki Karaoğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Burada Zeki Karaoğlu’ndan paketleme fabrikasının çalışma sistemi ile ilgili bilgiler aldılar.

Buradan Çaykur genel Müdürlüğüne geçen heyet Pazarlama Dairesi Başkanlığına atanan Cihan Cihangir’i makamında ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında Cihan Cihangir Çaykur’un  Pazarlama stratejileri ile ilgili yapılan çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Genel Müdürlük ziyareti ardından Rize Telekom Müdürlüğüne giden heyet Telekom İl Müdürlüğüne atanan Rüstem Koçal’ı ziyaret ettiler. Rize’nin iletişimde dünyaya açılan penceresi olan  Telekom Müdürlüğü hakkında bilgiler aldılar.

Heyet son olarak da Rize Fener Lisesi Müdürlüğüne atanan Metin Sandıkçıyı ziyaret ettiler. Rize’nin eğitim durumunun konuşulduğu ziyarette yapılması gerekenlerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret sonra heyet adına bir açıklama Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır şunları söyledi Çayelili hemşerilerimizin ilimizin seçkin kurumlarına yönetici olarak atanmaları bizleri son derece mutlu etmiştir. Görevlerini layıkıyla yapacaklarına inancımız tamdır. Kendilerine üstün başarılar diliyoruz.

 

 

 

 

 

  

 

Editör: HABER MERKEZİ