Bayramlaşma Törenine Başkan Halil Bakırcı ile yardımcıları İrfan Kandil, Mehmet Çolakoğlu, Şakir Mollayakupoğlu ve Özel Kalem Müdürü Fahrettin Kaya ev sahipliği yaptı. AK Parti Rize Milletvekilleri Ali Bayramoğlu, Lütfü Çırakoğlu, İstanbul Milletvekili Nusret Bayraktar, İl Başkanı Yılmaz Katmer, AK Parti Rize eski milletvekilleri Abdülkadir Kart, İmdat Sütlüoğlu, İlyas Çakır ve Ekrem Yüce’nin de hazır bulunduğu törene tüm Rize ve özellikle çocuklar akın etti.

Bayramlaşma programında Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı çocukları yine unutmadı ve onlara harçlık verdi. Törende hediye veren sadece Başkan Bakırcı değildi. Törene katılan Trabzon Anadolu güzel sanatlar lisesi öğrencisi Esra Çilli adlı genç Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcıyı çok beğendiğini belirterek yapmış olduğu karakalem portre çalışmasını kendisine takdim etti.

Başkan Bakırcı ayrıca bu bayram bir ilk’e daha imza attı. Rize Merkezde bulunan her eve Bayram tebriki gönderen Başkan Bakırcı bayramlaşma programına katılamayan vatandaşlarının bayramını kutladı.

Editör: HABER MERKEZİ