Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Gümrükçüoğlu`nu makamında ziyaret etti. Bakırcı, Gümrükçüoğlu`na, yeni görevinde başarılar dilerken, Rize ile Trabzon`un kardeş iki kent olduğuna dikkat çekildi.

Bakırcı, Gümrükçüoğlu`nu makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Gümrükçüoğlu, Rize ile Trabzon`un kardeş iki kent olduğunu belirterek, “Rize Belediye Başkanımız Bakırcı`nın ziyaretinden büyük memnuniyet duydum. Trabzon komşu belediyeleriyle çok uyumlu ve iyi ilişkiler içerisinde olacaktır.

Bir ve beraber bütün bölgeye önemli hizmetler sunacağız. Hükümetimizle birlikte yapacağımız çalışmalarla hem şehirlerimizi hem de bölgenin kalkınmasını sağlayacağız`` dedi. Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı da belediyecilikte 15 yıllık bir tecrübeye sahip olduklarını belirterek, “Trabzon Belediyesi ile bugüne kadar çok iyi ilişkiler içerisinde olduk.

Gümrükçüoğlu ile bu ilişkilerimizi daha da ileriye götüreceğiz. Her zaman söylediğim gibi bölgesel gücü öne çıkararak neler yapabiliriz. Bunun üzerinde çalışmalıyız. Bu noktada Trabzon büyük bir şehirdir. Onun önderliğinde bölgesel kalkınma hamlesini başlatabiliriz” diye konuştu. 

Editör: HABER MERKEZİ