Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır, kahvaltılı toplantıda muhtarlarla bir araya gelerek görüş alış verişinde bulunup sorunlarını dinledi.

Belediye başkanı Rıza Çakır kahvaltı sonrası yaptığı açıklamada “Ayrı ayrı sürekli görüşüyorduk ancak ilk kez birlikte bir araya gelmiş olduk. Tekrar vatandaşa hizmet yolu hepimize hayırlı olsun. Hep beraber Çayeli’ne hizmeti gayret edineceğiz. Başkan Çakır Seçilmekte zor, hizmet etmekte zor, hizmet ederken de adaletli olmak zor. Bizler gayret ederek bu zorlukları aşarak Allah rızasını da kazanacağız. Geçen dönemde beraber çalıştığımız muhtarlar bilir adeta birbirimizle ekmeğimizi bölerek hizmet etmeye çalıştık” dedi.


Hiç bir siyasi görüş ayırt etmeden gerçek ihtiyaç sahiplerini tespit etmek önceliğimiz olmalı diyen Başkan Çakır, “Mahallelerimizin bazı problemlerini dışarıda yaşayan hemşerilerimizle kuracağımız duygusal bağlarla onlara da aktarıp sıkıntıları birlikte aşmaya çalışacağız. Bizler bir aileyiz. Birbirimizle sürekli iletişim içerisinde güzel hizmetler yapmayı hepimize nasip olsun” şeklinde açıklamada bulundu.


Daha sonra mahalle muhtarları söz alarak mahallelerindeki acil ihtiyaçları ve yapılması gerekenleri dile getirdiler.

Kültür merkezinde verilen kahvaltıya Mahalle muhtarlarının yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri ve basın mensupları katıldı. Toplantı yaklaşık iki saat sürdü.

 

Editör: HABER MERKEZİ