D. Ali YILMAZ

 

Eyüp’e hizmet için varız. Eyüp Rize ve Rize’yi sevenler derneği başkanı Mehmet YAZICI ilk önceliklerin Eyüp e ve Eyüp te yaşayan Rizelilere hizmet etmek olduğunu vurgulayarak.

Biz Eyüp’ümüzü seviyoruz ve önce Eyüp’ümüze hizmet için varız Mehmet YAZICI; Biz Rizelilik anlayışımızda milliyetçiliği kastetmiyoruz. Biz tabi ki geldiğimiz yöremizi önemsiyoruz. Elbette Rizeliyiz ama Rizeli olduğumuz kadarda Eyüplüyüz ve Eyüp’ü sevdiğimiz kadar geldiğimiz toprakları da seviyoruz, ama biz insan merkeziliyiz, önce insan diyoruz. Bizim sivil toplum kuruluşu anlayışımızda, kucaklayan, birlikte hareket eden paylaşan bir anlaşış var. Yeni yönetimimizle çok uyumlu olarak çalışmaya başladık. Amacımız derneğimizi en üst seviyeye çıkartmak. Bizim kongremizde çok nadir rastlanacak bir durum oldu. Ve eski başkanımızda yeni yönetimimizde yer aldı.Gelende sık rastlanan bir şey değildir.Buda derneğimizin birlik ve beraberliğini gösteriyor ,ve bence örnek alınmalıdır.

 

 

Bu vesileyle de eski başkanımız Sayın Tüysüz ‘e teşekkürlerimi sizin aracılığınızla iletmek isterim.

Biz Rizelide olmaktan, Eyüplüde olmaktan gurur duyuyoruz. Onun için bazı çalışmalara da hız kattık.25 Nisan da Eyüp kapalı spor salonunda bir gece yapacağız.

Tamamen ücretsiz olan gecemizde Eyüp’te yaşayan tüm Rizelileri bir araya getirmeyi kaynaştırmayı hedefliyoruz.

Dernek olarak en kısa zaman sonra yapacağımız en önemli çalışmamız yardım kampanyamızdır. Bu yardım kampanyasıyla Eyüp’te hudutlarında yaşayan yardıma muhtaçlara yapacağımız yardımla. Bir nebzede olsa yaralarına merhem olmak istiyoruz. Mehmet YAZICI öncelikli hedeflerinde birinde Eyüp’te hizmet eden sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirmek olduğunu söyledi.

Birlikte kuvvet doğar

Yazıcı; Birlikte kuvvet doğar özdeyişinden hareketle, Eyübümüz için ne yaparsızı düşünüyoruz.

Bu doğrultuda Eyüp’te faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket etmek istiyoruz .Bunun içinde sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket ederek bir çalışma başlatacağız.Dernekçilik bir gönül işidir.Bir hizmet etmek için alandır çakarların gözletilmediği karşılıksız hizmet yerdir buralar.Biz gerek Eyüp Rizeliler derneği olarak, gerekse bir araya gelip hareket etmek istediğimiz diğer sivil toplum kuruluşlarıyla olsun.Bizim tek istediğimiz var ada Eyüp’ümüze hizmet etmektir.

Derneğimiz senoz derneği kongresine katılmıştır ayrıca Eyüp Kızılay ını ziyaret etmiş başkan hayırlı olsun demiştir her zamanki gibi ihtiyaç sahiplerine yardıma devam etmekteyiz .

 

 

Eyüp Rizeliler Derneği yeni yönetim şu ismlerden oluşuyor.

Mehmet YAZICI’nın başkanlığında,BAYRAM UZUN,D.ALİ AKYILDIZ,EROL KULAKSIZ,MEHMET BAYRAK,ÖZCAN BEYAZ,KADIR ARSLAN, HASAN YAZICI,ÖMER RAKICI ,HÜSEYİN FURUNCU,HAMİT KARAALİ,FURKAN KARALI ,MEHMET DEMİRKAP,YUSUF TEMIZ,AYHAN İBUK,MEHMET GÜNOĞLU,KENAN KAR,MUHAMMET TÜFEKÇİ,MİHTAT KANDEMİR,HALİL HAMZAOĞLU,AHMET OKUMUŞ,MEMİŞ KÜÇÜK,MUSTAFA TÜYSÜZ, OĞUZHAN KULAKSIZ,HAKAN SARIKAYA,SEFER BOSTAN,MEHMET ERDOĞAN,MİNURE ACAR,MUSTAFA BİLGİN,MEHMET BAŞ,SABİT PEÇE,AHMET ÇAKIR,TÜRKAN YAZICI,YASEMİN PAŞALİOĞLU,MURAT PEÇE,OSMAN TÜYSÜZ

NECAT MERCAN ,NEDİM DURMUŞ,Ö.FARUK KONDAKÇI,FARUK KAYA

İ.ERCAN TÜFEKÇİ,GAMZE PAŞALİOĞLU,HÜSEYİN KIZILITEPE,İLYAS YILMAZ,ŞABAN DURGEN,MUSTAFA ARSLAN,ADEM HANEDAR,ADEM KAZMAZ

FEVZİ ŞAHİN,CEVDET YAZICI,SELAHATTİN USTA,MEHMET DURMUŞ,

 

 

 


 

Editör: HABER MERKEZİ