Dilek ASLAN

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize ziyareti programını değerlendirmek adına AK Parti il başkanı Yılmaz Katmer başkanlığında ilçe başkanları ve belediye başkanları toplantısı düzenlendi. Toplantıya il başkan yardımcıları, tüm ilçe başkanları ve belediye başkanları katıldı.

Üç saat süren toplantının ardından il başkanı Yılmaz Katmer bir açıklama yaptı. Katmer açıklamasında “Bugün ilçe başkanları ve belediye başkanlarımızla, 8 Mayıs Perşembe günü Genel Başkanımız ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize ziyaretinin istişare toplantısını yaptık. Sayın başbakanımız Perşembe akşamı geliş saati belli olmamakla beraber ilimizi ziyaret edecekler. Cuma günü yoğun bir programı var. Güneysu ilçemizde açılışlarımız var. Valiliği ziyaret, İl başkanlığını ziyaret, Mobese Açılışı ve Talip Kahraman merkezindeki vakfın düzenlemiş olduğu birçok kişiye istihdam sağlayan el sanatları merkezini gezme, Cumartesi günü evinde istirahat, Pazar günü de ilimizden ayrılacaktır. Özellikle halkımızı, sayın başbakanımızı görme ve dinleme adına Cuma günü saat 13.30’da Güneysu Ulu Camii mahallesine bekliyoruz” şeklinde konuştu.

09 MAYIS CUMA 2008


14:00
TOPLU AÇILIŞ TÖRENLERİ

2.1-GÜNEYSU ŞEHİT KEMAL MUTLU ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ

2.2-GÜNEYSU NURİ CINGILLIOĞLU ÖĞRENCİ YURDU

2.3-GÜNEYSU İMKB İLKÖĞRETİM OKULU

2.4-ARDEŞEN IŞIKLI İLKÖĞRETİM OKULU

2.5-ARDEŞEN METEM ÇELİK ÇERÇEVELİ TAŞINABİLİR EK BİNA

2.6-GÜNEYSU BELEDİYE BAŞKANLIĞINA AİT TESİSLERİN AÇILIŞI

YER: GÜNEYSU ŞEHİT KEMAL MUTLU ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ

16:00 RİZE VALİLİĞİNİ ZİYARET

16:30 AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET

17:30 MOBESE MERKEZİNİN AÇILIŞI (KURDELE KESİMİ)

(KENT GÜVENLİK YÖNETİM MERKEZİ VE RİZE BİLGİ VE

METEOROLOJİK ERKEN UYARI SİSTEMİ )

18:30 TALİP KAHRAMAN EL SANATLARI MERKEZİ AÇILIŞI (KURDELE KESİMİ)

19:00 GÜNEYSU ÖĞRETMENEVİ VE AKŞAM SANAT OKULUNUN AÇILIŞI

(KURDELE KESİMİ)

NOT -1: 09 Mayıs 2008 Cuma günü Saat 10:00‘da Rize’de Tarım ve Köyişleri Bakanı Sayın Mehmet Mehdi EKER Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğüne ait toplantı salonunda Çay alım fiyatı ile İlgili basın toplantısı yapacaktır.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ