Çayeli Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Vali Ersin Yazıcı'yı ziyaret etti.
 
Çayeli Gençlik Meclisi Başkanı Halil İbrahim Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Ersin Yazıcı ile görüşerek, meclisin çalışmaları hakkında bilgi verdi.
 
Başkan Aydın, 'Sayın Valimiz Ersin Yazıcı Beyefendi'yi Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte ziyaret etmek istedik. Zaman ayırıp bizleri kabullerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Şehrimizdeki gençliğe verdiği değerden ötürü kendisine şükranlarımızı sunuyoruz' dedi.
 
 
BU YOLDA YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ
Vali Ersin Yazıcı, Çayeli Gençlik Meclisi'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 'Sizler bizim geleceğimizsiniz. Ülkemizi sizlere emanet ediyoruz. Sizleri geleceğe hazırlamak için RENK Projesi gibi çeşitli projelere de öncelik veriyoruz. Eğitimli ve nitelikli bireylerin yetişmesi geleceğimiz adına büyük önem taşımaktadır. Genç kardeşlerimizin bu bilinçle hareket ederek çalışmaları gerekmektedir. Bu bilinçle hareket ederek çalışan genç kardeşlerimize destek verecek, onları bu yolda yalnız bırakmayacağız. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin her zaman yanındayız. Ülkemiz için kendinizi her alanda geliştirmelisiniz. Bizim önem verdiğimiz en önemli sektörlerden bir tanesi eğitim, yani insana yatırımdır ' diye konuştu.
 
 
Rize'de gençlere yönelik önemli faaliyetler yapıldığını da vurgulayan Vali Yazıcı, sosyal aktivitelerle de gençlerin her zaman yanında olarak  moral ve motivasyonlarını sağladıklarını söyledi.
 
Ziyaret sonrası gençlere kitap hediye eden Vali Yazıcı, öğrencilerin 'Özçekim' isteklerini de kırmayarak 'Özçekim Pozu' verdi.
 
 


 

 

Editör: HABER MERKEZİ