Anayasa Mahkemesi'nin 'Balyoz' davası ile ilgili 'hak ihlali yapıldığı' yönündeki kararının ardından serbest kalan Kurmay Albay Ahmet Hacıoğlu, memleketi Rize’nin Ardeşen İlçesi’nde coşkuyla karşılandı.

Jandarma Genel Komutanlığı Terörle Mücadele Daire Başkanlığı görevi sırasında Balyoz davası kapsamında tutuklanan ve 3 yıl kaldığı Mamak Askeri Cezaevi'nden geçen hafta tahliye edilen Kurmay Albay Ahmet Hacıoğlu, hafta sonu geldiği memleketi Ardeşen'e geldi. Akrabalarının coşkulu karşılamasının ardından yakınları ile hasret gideren, horon oynayan Hocaoğlu, 3 yıl boyunca sıkıntılı bir süreç yaşadıklarını belirterek şunları söyledi:

BALYOZ SANIĞI ALBAY

'Üç yıl vatana feda olsun. Yeter ki bu ülkede huzur olsun, barış olsun. Bu memlekette bizim üç yıl yaşadıklarımızla eğer demokratikleşme gelecekse, insanlar birbirlerini daha iyi anlayacaklarsa her şey feda olsun. 25 sene zaten vatan için çalıştık, 3 yıl daha feda olsun diyorum. Ama vatana, millete helal ediyorum. Bu şeytanca oyunları yapanları affetmiyorum. Onlar kanun önünde hesap verecek. Onların takipçisi olacağım, takipçisi olacağız.'

BALYOZ SANIĞI ALBAY

BALYOZ SANIĞI ALBAY

BALYOZ SANIĞI ALBAY

 

Editör: HABER MERKEZİ