Rize de yapılan birçok organizasyonda birbirine destek olan Rize Belediyesi ve Çaykur Genel Müdürlüğü birlikteliğe devam ediyor.        

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce’yi makamında ziyaret ederek hem çalışmalarından ötürü kendilerini kutladı hem de organizasyonlara katkılarından dolayı teşekkür etti.           

Başkan Bakırcı’yı Ekrem Yüce daire başkanlarıyla kapıda karşıladı. Daha sonra makama geçilerek sohbet edildi.Başkan Bakırcı Çay fabrikalarını ve çay alım yerlerini boyatarak çevreye gösterdiği ehemmiyetten dolayı Genel Müdür Yüce’ye teşekkür etti. Bakırcı ayrıca “Sayın Yücenin çalışmalarını yakından takip ediyorum. Belediye olarak başlattığımız çevre projesine katılarak hem ilimizin hem fabrikalarının bulunduğu illerin hem de Çaykur’umuzun imajını yenilemiştir. Pazar ağında da çok önemli gelişme sağlayan genel müdürümüzü tebrik ediyorum. Yaptığımız bir çok sosyal ve kültürel organizasyonlarda ilini koruyup gözeten bir kurum olarak yanımızda olmuştur. Tüm Rizeliler adına da ayrıca kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

 


Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce ise ziyaretlerinden dolayı Başkan Bakırcıya teşekkür etti. Çevrenin önemine değinen Yüce “Çevre insanla ayrıştırılamayacak bir bütündür. İnsan ruhunu olumlu ve olumsuz yönde etkileyen de bir faktördür. Bunun bilincinde olarak  Başkanımızın takdirle karşıladığımız çalışmasına ayak uydurduk. Herkes tarafından takdir edilen bu uygulamayı fabrikalarımızın iç dizaynından çay alım yerlerimizin boyasına kadar tamamladık. Dolayısıyla bir bütünlük sağladık. Başkanımız önderliğinde Rize Belediyesi ilimize ve yakın çevremize örnek bir belediye halini almaktadır. Bizler bundan gurur duyuyor ve ortak faaliyetlerimize devam etmek istediğimizi Çaykur camiası olarak belirtmek istiyorum” dedi.

Haber:Ahmet Topçu

Editör: HABER MERKEZİ