Geçen yıl yapılan büyük ses getiren Rize Çay ve Turizm Festivalinin bu yıl seçimler nedeniyle iptal edilmesinden dolayı Rize Belediyesi alternatif sosyal faaliyeleri halkın beğenisine sunuyor. Bunlardan ilki olan 1. YAZ SPORLARI ŞENLİĞİ 25 – 27 Temmuz 2007 tarihleri arasında şehrin çeşitli yerlerinde gerçekleştirildi. Bir diğer enkinlik ise Rize Deniz Caddesinde kurulan Rize Fuarı ziyaretçileri ağırlamaya devam ediyor.

Bu hafta sonu ise Anadolu turnesinde bulunan Avrasya Sirki, Rize Belediyesi'nin Kültür etkinlikleri kapsamında, tamamıyla yenilenmiş 2007 programı ile toplam beş gösteri sunacak.

Sahil dolgu alanı, Yakamoz Restoran yanındaki alana kurulan olan dev sirk çadırında, dünyaca ünlü akrobatlar, ateşbazlar, lastik kızlar, palyaçolar, aslan, kaplan, leopar ve yılan şovları ile Rizelilere unutulmaz gösteriler sunulacak.

Uluslararası Avrasya Sirki'nde Türk, Ukraynalı, Bulgar ve Gürcülerden oluşan 40 kişilik bir kadro görev alıyor. 3 Ağustos Cuma günü 21.00'de ilk gösterisini sunacak olan sirk, Cumartesi günü 18.00'de ve 21.00'de Pazar günü yine 18.00 ve 21.00'de olmak üzere toplam beş gösteriden sonra Rize'den ayrılacak.

Bilet ücretlerinin çocuklara 5 YTL., büyüklere ise 10 YTL. olduğu açıklandı.

Editör: HABER MERKEZİ