AK Parti Rize İl başkanı Muhammed Avcı köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

İl Başkanı Avcı Çayeli’nin Çataldere ve Kaptanpaşa köylerini ziyaret ederek buradaki vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet ederek onların sorunlarını dinledi. Avcı Ayrıca Madenli belediyesindeki yatırımları da inceledi.

İl başkanı Avcı’ya Ziyaretleri sırasında AK Parti Çayeli İlçe başkanı Ali Kar, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, Madenli Belediye Başkanı Necip Yazıcı, Büyükköy Belediye Başkanı Mustafa Külünk ve İl genel meclis üyeleri eşlik etti.

İl başkanı Avcı köylerdeki vatandaşlarla yapılan yatırımlar ve o köyün sorunları hakkında sohbet etti. Rize’deki yatırımlar hakkındaki soruları da cevaplayarak bilgilendirme yaptı. Vatandaşlar özellikle bir il başkanının köylerine kadar gelerek kendileri ziyaret etmelerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek kendisine ve ekibine teşekkürlerini ilettiler.

İl başkanı Avcı misafirperverliklerinden dolayı köylerdeki vatandaşlarla teşekkür ederek, “AK Parti olarak her zaman sahada ve vatandaşlarımızla içi içe olma geleneğimizi devam ettiriyoruz. Bugünde Çayeli bölgesindeki köylerimize gelerek buradaki vatandaşlarımızla sohbet etme imkânı bulduk. Köylerdeki yapılan yatırımlar ve sorunları hakkında konuştuk. Bu ziyaretlerimiz gerek köylerde olsun gerekse mahallelerde devam edecektir.”  dedi.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ