Dilek ASLAN 

Arhavi’de hizmetlerin ardı arkası kesilmiyor. Bu defa da Kanalizasyon ve Yağmur suyu altyapı projesi için kollar sıvandı.

Ankara’dan İller Bankası Genel Müdürlüğü Etüt Proje daire mühendisleri ve mimarlarından oluşan bir heyete, İller Bankası Trabzon Bölge müdürlüğü ekipleri de katılarak Arhavi’ye geldiler. Arhavi Belediyesini ziyaret eden heyet başkan Musa Ulutaş ile birlikte Kanalizasyon ve Yağmur suyu altyapı projesini masaya yatırarak Arhavi’de projenin nasıl uygulanabileceği konusunda başkanlık makamında görüş alış verişinde bulundular.

Arhavi Kanalizasyon ve Yağmur suyu altyapı projesinin ihale aşamasının sona erdiğini ifade eden Başkan Musa Ulutaş “İller Bankası Genel müdürlüğü ve Trabzon Bölge müdürlüğünden gelen uzmanlarla projenin ilçe bazında nasıl hayata geçirileceği konusunda görüşmelerimiz devam ediyor. Ekip arazi çalışmalarında somut sonuç elde edinceye kadar Arhavi’deki çalışmalarına devam edecek. Yapılan bütün çalışmalar daha modern bir Arhavi’nin ortaya çıkartılması için yapılmaktadır.” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ