Fatih İslam KARAOĞLU

Kartallar gurubun sahibi olan Fındıklılı hemşerimiz İş Adamı Hasan KARTAL Rizeli Bürokratlara iftar yemeği verdi.

Rize Dernekleri Federasyonunca organize edilen iftar yemeğinin ev sahipliğini bu sefer de İş Adamı Hasan KARTAL yaptı. İftar yemeği öncesi Sayın KARTAL’I makamında Federasyon Başkanı Süleyman BASA, Çayelililer Dernek Başkanı Fatih İslam KARAOĞLU, Danıştay Üyesi Hayrettin KADIOĞLU, Mühendis Münir KUTLUATA ve İş Adamı İbrahim TOPALOĞLU ile beraber ziyaret ettik.

 

Türkiye’de ve Ankara’da imar konusunda deneyimleri olan İş Adamı Hasan KARTAL’DAN bilgiler aldıktan sonra İş Merkezinin altında saunası, havuzu bulunan spor kompleksinde iftara kadar masa tenisi ve bilardo oynayarak hemşeri bürokratlarımızla kaynaştık.

 

İftar yemeğine Rize Dernekleri Federasyon Başkanı Süleyman BASA, Dernek Başkanları İbrahim KARTAL, Fatih İslam KARAOĞLU, Ömer TURNA, Musa ABAY, Ahmet ÜSTOĞLU, Hızır İNAN, Kamil GÜNAYDIN, Mustafa BABAL bürokratlardan ise İlköğretim Genel Müdürü İbrahim ER, Eski Genel Müdürler Hilmi ÖZBEDEN ve Osman YAZICI, Danıştay Üyesi Hayrettin KADIOĞLU, TPAO Genel Müdür Yardımcısı Ahmet ADANIR, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Celal UZUNKAYA, Milli Eğitim Bakanlığı Genel Müdür Yardımcılarından Hasan TERZİ. Sanayi Bakanlığı Genel Müdür Yardımcılarından Adnan KIRALI, Tapu ve Kadastro Genel Müdür Yardımcısı Şinasi BAYRAKTAR, Özel Çevre Koruma Başkan Yardımcısı Ahmet ÖZYANIK, Daire Başkanları Mehmet DEMİRCİ, İsmail Hakkı YILMAZ, Âdem BİBEROĞLU, Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı İsmail BAŞ, Ankara GSİM Şube Müdürü İdris BAYNAZOĞLU, Tapu ve Kadastro Şube Müdürü Mustafa İLKER, Sanayi Bakanlığı İç Denetçisi Yavuz Sultan KANSIZ, Başkent Öğretmen Evi Müdürü Servet AKARSU ile Eski Samsun Milletvekili Hemşerimiz Musa UZUNKAYA, TED Genel Başkanı Selçuk PEHLİVANOĞLU, Eski TBMM Genel Sekreteri Nejdet BASA ve ismini veremediğimiz birçok Rizeli hemşerilerimiz katıldılar.

İftar yemeğinden sonra bir konuşma yapan BASA Rizeli Bürokratların sürekli olarak azaldığını ve bürokrat hemşerilerimizin artması gerektiğini vurguladıktan sonra Bürokratlar ve Dernek Başkanları adına Hasan KARTAL’ a teşekkür ettiler.

Bürokrat ve Dernek Başkanları da bereket ve rahmet ayı olan nice ramazan İftar yemeklerinde buluşmak ümidiyle temennide bulundular.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ