Mustafa BAYRAK

TBMM Eski başkanına destek veren Mustafa Toptan “ AKP otobüsüne sonradan binen erken iner, Köksal Toptan dürüst olduğu kadar çevresine hiçbir zaman devlet imkânları tanımadı” dedi.

TBMM Eski başkanı Köksal Toptan in akrabası Mustafa Toptan eski meclis başkanının hiçbir akrabasına devlet imkânı sunmadığını söyledi.

TBMM Eski Başkanı Köksal Toptan in eski bir siyasetçi olduğunu söyleyen MHP Rize il başkan yardımcılığını yapan Mustafa Toptan, ”Köksal bey yıllardır siyasetin içinde, siyaseti dürüst yapan hiçbir zaman yakın akrabalarına devlet imkânı tanımayan bir insan, dürüstlüğüne kimsenin diyeceği tek kelime yok, AKP otobüsüne sonradan binen erken iner misali Köksal Toptan da erken indirildi” dedi.

Mustafa Toptan, Meclis Eski Başkanı Köksal Toptan’ın iyi bir devlet adamı olduğunu söyleyerek ”Yıllardır siyasetin içinde olan bir kişi, bugüne kadar asla Köksal Toptan için bir yolsuzluk veya bir dedikodu çıkmadı. Yalanla asla işi olmaz. Bu tip siyasetçiler AKP’nin içinde barınamazlar. Her zaman Köksal Toptan in yanında yer alacağız” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ