Mustafa BAYRAK

RİZE: Merkeze bağlı Çorapçılar mahallesi Boyama mevkiinde oturan 16 hane olduklarını söyleyen Neşat Boyama belediyeden hizmet alamadıklarını söyledi.

Rize merkeze bağlı Çorapçılar Mahallesi Boyama mevkiinde hizmet alamadıklarını söyleyen Neşat Boyama (46)  belediyenin 2007 seçimlerini bahane ettiğini söyledi.

Neşat Boyama” Bizlere yıllardır sözler veriliyor. Mahallemiz Salarha yolundan 300 metre yukarıda. Ancak yağışlı havalarda araç çıkması mümkün değil. Rize belediyesine çöp parası ve emlak vergilerimizi ödüyoruz. Bugüne kadar mahallemizden bir tek çöp alınmadı. Mahallede 16 haneyiz ve 130 kişi yaşamakta. Çöplerimizi ormanlık alana döküyoruz. Belediyeye defalarca gittik. Başkan a ulaşmamız mümkün değil. Fen işleri ve diğer yetkililere ulaştık. Sorunlarımızı anlattık. Mahallenin pis su atıkları boruya bağlandı yol kenarına bırakıldı. Yıllardır mahallenin sorunlarını çözmek için mücadele ettiysek te karşımıza çıkan tek şey 2007 seçimlerinde AKP ye mahallemizden fazla oy çıkmadı diye cezalandırılıyor olmamız. Mahalle muhtarımız Haşim Kuk  Taşlıdere çay fabrikası yanında belediyeden Otopark alanını aldı. Kendi arazisine yol çıkarmak için tanesi 400 TL olan künk ler aldı. Ancak biz mahalle olarak hiçbir hizmet alamadık” dedi.

Okul servis araçlarının mahalleye kadar çıkmadığını söyleyen Neşat Boyama “ Yol berbat. Mahalleye araç çıkmıyor. Verdiğimiz oyların cezasını çekiyoruz” dedi.

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ