Ak Parti Rize Milletvekili Muhammet Avcı, ÇAYKUR Çay Satış Mağazasına ziyarette bulunarak ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim’den bilgi aldı.

Ak Parti Rize Milletvekili Muhammet Avcı, beraberinde Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ve AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim’le birlikte ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim tarafından ÇAYKUR Genel Müdürlüğü önünde yaptırılan ÇAYKUR Çay Satış Mağazasını ziyaret etti.

Ziyarette ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim’den satışı yapılan çaylar ve çalışmalar hakkında bilgi alan Avcı, Metin ve Alim, yeni satış mağazasının hayırlı olması dileğinde bulunarak Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim’i tebrik etti ve hayırlı kazançlar diledi.

avci,-metin,-alim-caykur-cay-satis-magazasi-yerinde-ve-cok-dogru-bir-karar-(3).jpg

Milletvekili Avcı, Belediye Başkanı Metin ve İl Başkanı Alim, yeni yeri ve konseptiyle Çay Satış Mağazasının yapılmasının yerinde ve çok doğru bir karar olduğunu ifade ederek, Rize’ye gelen yerli ve yabancı turistlere ÇAYKUR ürünlerinin tanıtımının ve satışının büyük önem arz ettiğini kaydetti.

Yeni yeri ve konsepti beğendiklerini kaydeden Avcı, Metin ve Alim, ÇAYKUR Çayının tanıtımı ve satışı açısından ÇAYKUR Çay Satış Mağazasının Türkiye’nin tüm illerinde kurulması gerektiğini belirtti.

Öte yandan ÇAYKUR Genel Müdürlüğü binası arkasında yer alan Çay Satış Mağazası hantal işleyişi ve arzu edilen verimin alınamayışı dolayısıyla ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim tarafından kapatılmış ve Genel Müdür Vekili Alim, ÇAYKUR binası önünde yeni Çay Satış Mağazası yaptırmıştı.

Hatırlanacğaı üzere 1 ay önce hizmete giren yeni satış mağazası, büyük ilgi görmüş ve eski yerindekinin 1 yılda yaptığı satışa 1 ayda ulaşmıştı.

avci,-metin,-alim-caykur-cay-satis-magazasi-yerinde-ve-cok-dogru-bir-karar-(7).jpg

 

Olay53

Editör: HABER MERKEZİ