Bayram Ali KAVALCI

Rize Ak Parti Milletvekili Dr. Lütfi Çırakoğlu, Rize’de birkaç gündür yaptığı çeşitli incelme ve gezilerin ardından, Rize Valisi Zekeriya Şarbak’ı makamında ziyaret etti.

Rize’de yapılan hizmetlerle ilgili çeşitli görüş alış verişinde bulunarak, yakın bir tarihte Rize Valiliğine getirilen Şarbak’ın kısa zamanda birçok konularda yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkürlerini ileterek bundan sonraki çalışmalarında Rize’ye yönelik hizmetlerde üzerine düşen her türlü destek için yanlarında olduklarını ifade etti.

Rize Valisi Zekariya Şarbak; “Sayın Vekillerimiz azimetlerimiz noktasında üzerelerine düşeni yerine getirmekte çalışmalarımızda bizlere önemli kolaylıklar sağlamaktadırlar. Yakında çok önemli iş makinelerimizi bir törenle özel idaremizin ve Rizelilerimizin hizmetine vereceğiz. Önemli 5 iş makinemiz şimdiden Rize’mize hayırlı olsun. Çalışmalarımızda bilhassa iklimsel gelişmelerde bizlere önemli kolaylıklar sağlayacak olan bu iş makinelerimiz sıfır model olup arazı ve yol çalışmaları başta olmak üzere işlerimizi önemli oranda kolaylaştıracaktır. Sayın vekilimizin ziyaretinde hem sohbet etme imkanı, hem de çalışmalarımızla ilgili fikir teatisinde bulunduk. Kendilerinde çalışmalarında başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Editör: HABER MERKEZİ