Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çayeli ilçe kadın kolları tarafından 'Dünya Kadınlar Günü' etkinlikleri kapsamında bir eğlence programı tertip edildi.

Çayeli Kültür Merkezi'nde düzenlenen eğlence programına MHP Rize il başkanı Zeki Mayi, Çayeli belediye başkanı Rıza Çakır, MHP Çayeli belediye başkan adayı O.Cem Kazmaz, MHP Çayeli ilçe başkanı Hayati Kork, Çayeli Ülkü ocağı başkanı İsmail Bayraktutan, MHP il ve belediye meclis üyesi adaylarıyla ve çok sayıda kadınlar ve partililer katıldı.

Eğlence programı başlamadan bir konuşma yapan MHP Çayeli belediye başkan adayı O.Cem Kazmaz, kadınlar gününün nasıl oluştuğu ve nasıl kutlandığı hakkında bilgiler verdi. Kazmaz, 'bu gün sizin gününüzdür. Sizler için hazırladığımız program Çayeli'nde ilk kez gerçekleştirilmektedir, eğer halkımız bize teveccüh gösterir belediye de göreve gelirsek her yıl kadınlar gününü kutlayacağız.” Dedi.

Çayeli'nde bir ilke imza attıklarını ifade eden Kazmaz, 'belediyede ilk kez kadın belediye başkan yardımcılığına bir bayan adayı çıkardık, Leyla Şahinkaya hanım tam donanımlı, bu iş için yeterli karaktere sahip birisi, sizlerde onu desteklerseniz sizlerin belediyede sesi olacaktır.' dedi.

İl ve belediye başkan adaylarını katılımcılara tanıtan MHP ilçe başkanı Hayati Kork, ' dünya kadınlar gününü kutlarım. Sizler en güzeline layıksınız. Gününüz kutlu olsun. Bu gecenin düzenlenmesinde emeği geçen Leyla Şahinkaya hanıma teşekkür ediyoruz' dedi.

MHP'nin Çayeli'nde bayan belediye kontenjan adayı Leyla Şahinkaya, 'kadınlar gününüzü kutlarım. sizler bizleri desteklerseniz belediyede sizlerin bir kardeşi, bir ablası, bir Leyla bacısı olacağım. Bütün sorunlarınız bana rahat bir şekilde anlatabileceksiniz.' dedi.

30 yıldır bu camianın içerisinde yer aldığını söyleyen MHP Çayeli belediye 1. sıra meclis üyesi adayı Cihan Suiçmez, 'kadınlar gününüz kutlu olsun, bu programı tertip eden kişiliği ile saygınlığıyla herkesin takdir ettiği Leyla hanıma teşekkür ediyoruz. Kadınlarımızdan, dava arkadaşlarımızdan ve partili partisiz herkesin desteğini istiyoruz.' dedi.

Daha sonra eğlence programına geçildi. Programa katılan yöresel sanatçılardan Filiz Tosun, Mustafa Sırtlı, Murat Köse izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Programın sonunda beyler programdan ayrılarak kadınlar Murat Köse'nin söylediği şarkılarla eğlenceye devam etti.

Editör: HABER MERKEZİ