Bayram Ali KAVALCI 

Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce ile ilgili başta memleketi Sakarya olmak üzere, bölgemizde de bir kısım gazete ve web haber sitelerinde Sakarya B. Şehir Belediye Başkanlığına aday adayı olacağı yazıldı.

Genel Müdür Sayın Yüce ile Mekke’den telefonla konuştum. Sayın Yüce;” Kavalcı benim yazılanlar ve söylenenlerdeki gibi adaylıkla ilgili bir girişimim olmamıştır. Uzun zamandır her Müslüman gibi üzerimize farz olan Hac vazifemi yerine getirmek için eşim ile birlikte niyetimizi gerçekleştirmek istiyorduk. Yoğun çalışma tempom içersinde şimdi nasip oldu. Sorumlu olduğumuz yetkililerimiz ve ilgililerimizden almış olduğumuz izin neticesinde bu kutsal topraklara gelmek ve hac vazifemizi idrak etmeye başlamış bulunmaktayız. Ben hacı olmak için aday oldum mevlam nasip etti. İnşallah vazifemizi tamamladıktan sonra zamanında ülkemize dönmek ve Çaykur Genel Müdürlük görevimi büyük bir manevi dopingle daha da başarılı noktalara çıkarmak için çalışmalarıma kaldığım yerden devam edeceğim. Benim yazılan, konuşulan, çizilenler gibi bir belediye başkanlığı aday adaylığım olmamıştır. Fakat başta memleketimdeki sevenlerim, yakın dost ve hemşerileri bizleri bir kısım önemli görevlere laik görmekte bu görüşler neticesinde çeşitli değerli yazılı medyamızda haber ve yorumların çıktığını görmekteyiz. Tamamen kendilerinin teveccühünden ve ilgisinden, sevgisinden kaynaklanan bu arzu ve temennilerinden dolayı o gazetelerimizin yönetici ve yazarlarına teşekkür ediyorum. Ben göreve geldiğim günden bugüne kadar bütün enerjimi Çaykur’un başarısına ve kurtuluşuna verdim. Yıllar sora zarar eden bir kurumu kara geçirdim. Bu kuruma beynimle, fizyolojimle ve kadromla o kadar şartlamış ve yoğunlaşmışım ki, ailem ve çoluk çocuğumla hiç o kadar ilgilenmiş değilimdir. Yanlış ve yanlı yorum, haber ve yazı yazan arkadaşlarımızın bu gelişmelerden sonra daha vicdanı olmalarını görmüş olmalılar. İnşallah 15 gün sonra Çaykur da ki hizmet kervanımızı daha büyük bir moral ve başarı ile yoluna emin adımlarla devam ettirteceğiz. Buradan herkese selam ve dua ediyorum. Bu mübarek beldelere gelme niyetinde olanlara niyetlerini mevlam nasıp etsin diliyorum.”diye konuştu.

 

Bizlerde Sayın Yüce’nin ailece haccını tebrik ediyoruz. Özel duasını istiyoruz. Bence o kendinsin değilde başkanlarının haklı olarak laik görmek istediği Büyükşehir Belediye Başkanlığı değil, gelecek genel seçilerde Milletin vekili olarak TBMM’de görmek istiyoruz. O bunu çoktan hak etmiştir diye düşünüyorum.

 

Sayın Yüce haccın mebrur, zenbinin mağfur, amelinin de makbul olmasını Allah’tan niyaz ediyorum.

 

Editör: HABER MERKEZİ