CEMİL KUŞ- Ç.HEMŞİN

Güriş Holding'in sahibi hayırsever işadamı İdris Yamantürk Çamlıhemşin'e Öğretmen evi yapacak.

Eski Gümrük ve ticaret bakanı Hayati Yazıcı'nın iki yıl önce gerçekleştirdiği Çamlıhemşin ziyaretinde AK Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Nusret Bayraktar, Ak parti il başkanı Hikmet Ayar ile beraber Çamlıhemşin'e gelen Güriş Holding'in sahibi İdris Yamantürk, ilçe halkına verdiği sözü  tutuyor.

Ziyaretin ardından Çamlıhemşin kaymakamlığı ve ilçe belediyesi ile yapılan yazışmaların ardından yer tespiti yapıldı. İlçe'nin sit alanı sınırlarında olması nedeni ile uzayan yazışmaler ,yer tespiti ve imar değişikliğiden dolayı uzayan sürecin sonuna gelindi.

Güriş holding yönetim kurulu üyesi Oral Sönmez tarafından yapılan açıklamada '' Çamlıhemşin'de yatırım programına aldığımız Öğretmen evi projemizi hayata geçireceğiz'' dendi.

İlçe Kaymakamı Aziz Gölbaşı '' İlçemize Güriş Holding'in sahibi hayırsever işadamı İdris Yamantürk tarafından yapılması planlanan Öğretmen evi için gereken yazışmaları ve imar değişikliğini tamamladık. Sit kurulundan çıkacak kararın ardından yapımına başlanacak '' dedi.

 

Editör: HABER MERKEZİ