ESSELAMÜ ALEYKÜM VE RAHMETÜLLAHI VE BEREKATÜH.

Ülkemizin güçlü yönetimi sayesinde güçlü devletlerin kendi düşüncelerini ve fikirlerini diğer devletlere kabul ettirme dönemlerini geride bırakmış bulunuyor.

Şimdiden sonra büyük bir ekonomik ve askeri güce sahip olan devletlerin, kendi değer yargılarını diğer topluluklara ve devletlere kabul ettirme çabaları sonuçsuz kalacaktır.

Türkiye devleti ve müslüman Türk milleti olarak bizler hak ve hakkaniyetin temel alındığı bir küresel yönetimin nöbetini devralmaya hazırlanıyoruz.

Bu yüzden bence Amerika ve yandaşları için yolun sonu göründü. 200 senedir dünyada ABD ve batı zulmü hüküm sürmekteydi.

Amerika’nın veya dünyayı yöneten küresel güçlerin planlarına darbe vuran ve onları paniğe sevk eden dünya üzerindeki tek ülke Türkiye ve onun şerefli milleti olan aziz müslüman Türk milletidir.

Amerika ve Batı 20 yılda adım adım kaybettiği hükümranlığını çok  özlüyor. Bunun önündeki en büyük engel olarak da Türkiye ve onun lideri Recep Tayyip Erdoğan’ı görüyor.

Amerikanın kafasında eğer Erdoğandan kurtulabilirsem geri kalan her şeyi kolaylıkla yaptırabilirim veya hallederim düşüncesi hakimdir.

Onun için, 

ABD ve Batı medyası, Erdoğanı durdurun Osmanlı’yı ararsınız diye feryad ediyor. Onların içimizdeki işbirlikçileri de sabah akşam Erdoğan gitsin diye propaganda yapıyorlar. 

ABD’nin en önemli medya kuruluşunun bir tanesinde,

Türkiye’nin ABD’yi takmadığını ve bağımsız hale geldiğini, acilen BİDEN’ın buna müdahale etmesi gerektiğini yazıyorlar.

Geçmişte içimizden çok rahat adam satın alabildiler. Satın aldıkları insanları çok rahat kullandılar. Şu anda içimizden satın almalar olsa bile devletimizi yönetenler buna asla müsaade etmiyorlar ve etmeyeceklerdir.

Her zaman söylüyoruz ve biliyoruz ki Anadolu coğrafyası kurtlar sofrasıdır. Bu sofrada nice hainler, küresel güçlerle beraber hareket eden nice vatan hainleri bulunur.

Bunun yanında bizim ülkemizde bizler gibi kendini Allah yoluna adamış ülkesi ve milleti için gözü hiçbir şey görmeyen inançlı, ihlaslı, imanlı, itikatlı, vatanını ve milletini seven nice vatanseverler de mevcuttur. Bunlar öteden beri her zaman var olmuştur ve var olmaya da devam edecektir.

Türk milletinin genlerinden gelen ve atalarına benzeyen kendi içinden yiğit, imanlı, ihlaslı, yerli ve milli bir lider çıkarmasını yine başarmıştır. Müslüman Türk milleti ve onun lideri Tayyip Erdoğan bütün bu hesapları alt üst etmesini bildi ve kurmuş oldukları sömürü düzenini başlarına yıkmasını da becerdi.

Bu yüzden çılgına döndüler ve dönmeye de devam ediyorlar. Farkındaysanız şuursuzca her koldan saldırılar başlattılar.

Ekonomik, sosyal, siyasal ve aklınıza gelebilecek her alanda amansız bir savaş başlattılar, devam ediyorlar.

Allah’ın izni ve inayetiyle yüce Türk milletinin engin ferasetiyle ve liderimizin üstün gayretleriyle müslüman Türk milleti olarak bu savaştan da yüzümüzün akıyla ve galibiyetle çıkacağımıza adımız gibi eminiz.

Burada yeri gelmişken bu kadar yatırımı yapan ülkemizi nerden nerelere gelmesine sebep olan ve ülkemizi adeta şahlanışa getiren Recep Tayyip Erdoğan için ne yaptı diyenlere de bir şeyler anlatmanın zorluğunu da maalesef ve üzülerek her zaman çekiyoruz.

Tayyip Erdoğan dünyanın kanını emenlere karşı dik duruşuyla ve söylemleriyle onların sonunu hazırlamıştır. Onun sayesinde bu zulüm düzenine dünyanın her bir tarafında baş kaldırma hareketleri başlamıştır.

Bu asil milleti hasta adam yapmak istediler. Bizi güçsüz, bizi taksitsiz bırakmak istediler. Onların istediği Türkiye 21.yüzyılın sonunda da hasta adam olsun istiyorlardı. Ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Müslüman Türk milleti ve onun lideri bütün hesaplarını alt üst etti.

Onun için bugünlerde olağan üstü dönemlerden geçiyoruz. Bugünlerde kararsız değiliz, endişeli değiliz ve güçsüz de değiliz, Allah’a şükürler olsun lidersiz de değiliz. 

Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’dır ve hep birlikte müslüman Türk milleti olarak onun yanındayız, onun arkasındayız ve onun izinden gitmeye devam edeceğiz.

Bu inancın, bu azmin, bu gayretin, bu liderin ve en önemlisi de bu aziz müslüman Türk milletinin önünde hiçbir güç duramayacaktır.

Allah’ın izni, inayetiyle bu millet nizami alem, ilahi kelimetüllah yolunda ve kızılelma hedefinde ilerleyişini tamamlayacaktır.

Ülkemiz insanlık adına, gelecek adına bir çok şeye imza atacaktır. Çünkü Türk aklı dalga dalga her yerde yayılacaktır.

Bunun sonucunda dünyanın ve insanlığın huzurlu bir yaşam sürmesine vesile olacaktır. Tüm insanlara bugüne kadar hiç yaşamadıkları güzel günlerin çok yakın olduğu bir sürecin içinde olduğumuzu söyleyebiliriz. Önümüzdeki yıllarda çok önemli değişimlerin yaşanacağı adeta cennet gibi bir hayatın alt yapısının hazırlanmakta olduğunu görebilmekteyiz.

Batı her yerde İslamiyeti sapık inançlara kanalize etmeye uğraşsa da bunda başarılı olamayacak, müslüman Türk milleti asrı saadeti devam ettirmesini becerecektir.

Ülkemiz üzerinde oynanan emperyalist oyunlar elbette hiç durmadan devam edecektir. Fakat kim ne yaparsa yapsın 21.yüzyıl “Türk Asrı” olacaktır.

Ülkemizin çıktığı bu yolda finali yapamayacağımızı düşünenler, çok geçmeden yanıldıklarını anlayacaklardır.

Türk insanı gerçek hüviyetine dönme hazırlıklarını çok iyi yaptığı için Avrupa’nın,Amerika’nın  refahı ve medeniyeti yıkılacaktır.

ALLAHIN İZNİYLE.

Selamlar sizlere şahsınızda bütün dostlara, selam ve dua ile Allah’a emanet olunuz.