AK Parti Rize Seçim İşleri Başkanlığı İl İstişare Toplantısı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı - Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz Başkanlığında, teşkilat mensuplarının katılımıyla gerçekleştirildi.

AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı’nın koordinesinde 81 ilde yapılması planlanan Seçim İşleri İl İstişare Toplantısı Rize ayağı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı - Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz Başkanlığında, Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcıları, AK Parti İl Başkan Vekili Yunus Çoruh, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolu, Gençlik Kolu, Başkanları, İlçe Başkanları, İl, İlçe Belediye Belediye Başkanları, Belde Başkanları, Belde Belediye Başkanları ve teşkilat mensuplarının katılımıyla icra edildi.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Rize İl Başkan Vekili Yunus Çoruh “Bizler Ak kadrolar olarak, biliriz ki saha da yapmış olduğumuz çalışmalar ve teşkilat çalışmaları çok önemli olmakla birlikte en büyük zaferi sandıkta kazanırız. Çünkü yapmış olduğumuz çalışmaların neticesi sandıkta ortaya çıkar. Bu yüzden sandığımıza sahip çıkacağız. Seçimlerden zaferle çıkmamız için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Rize’nin evladı Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde güçlü Türkiye’nin kazanımlarını muhafaza etmek ve daha müreffeh yarınlara ulaşabilmek için ilk günkü aşkla çalışmalarımızı her daim sürdüreceğiz” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz yaptığı konuşmasında sandık kurullarının önemi ve dikkat edilmesi gereken hususların altını çizerek: “Gittiğimiz bütün illerde bu toplantılarda istişarelerimizi yaparak, gerekli olan çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi sandık milli iradenin yıkılmaz kalesidir. Yapmış olduğumuz bütün çalışmalarımızın nihai sonucunu sandıkta almaktayız. Bu yüzden siz kıymetli teşkilat mensuplarımıza çok büyük görevler düşüyor. Yüz yılda yapılacak yatırımları 20 yıla sığdıran AK Parti kadroları olarak, bugüne kadar elde edilen kazanımların devamı ve daha fazlası için yılmadan yorulmadan liderimizle birlikte yol yürümeye devam edeceğiz” dedi.

Toplantı katılımcıların soru cevap şeklindeki müzakeresi ile son buldu.

Editör: HABER MERKEZİ