Ali Faik TAŞ/İSTANBUL

Türk Hava Yollarının çeşitli kademelerinde ve yurt dışında görevine devam eden Rizeli personelleri büyük bir katılım ile iftar yemeğinde buluştu. Katılımın her geçen yıl daha da arttığı iftar yemeklerine bu sene yaklaşık 80 kişi katıldı.

Özellikle yurt dışından bu iftar yemeği için gelen personeller, katılımcılara büyük mutluluk  yarattı. Gerek yemek esnasında gerekse sonrasında katılımcılar arasındaki samimi sohbetler  gözlerden kaçmadı..Yemekte , çalışanlar adına bir konuşma yapan Inf.Malzeme Takip ve Operasyon Müdürü Mahmut Demirkapu;  geleneksel hale gelen Rizeliler iftar yemeğinde hemşerileriyle beraber olmaktan büyük sevinç duyduğunu, bu tür yemek ve organizasyonların birlik ve beraberlik yönünden, çalışılan kurumlara büyük bir sinerji katması açısından önem arz ettiğini ve THY de çalışmanın onurunu ve gururunu yaşadığını ifade etti..Organizasyonda emeği geçen Gökhan Hacıibrahimoğlu’na ve Havva Meral’e de ayrıca teşekkür eden Demirkapu, organizasyonların sadece iftar yemeği ile kısıtlı olmayacağını, yılın belli dönemlerinde bu tür toplantıları devam ettireceklerini söyledi.

Yöresel yemekler eşliğinde iftarlarını açan yaklaşık 80 Rizeli THY personeli, neşeli muhabbetler eşliğindeki iftar yemeğinden sonra en yakın zamanda buluşmak üzere mekandan ayrıldılar.

 

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ