Bir süre önce yakalandığı Lenf kanserine yenik düşerek bu sabah yatmakta olduğu Rize Devlet hastanesinde hayatını kaybeden Süleyman Kılıç’ın cenazesine yüzlerce seveni katıldı.

Çayeli Merkez Hacıbaşı Camiinde kılınan cenaze namazına Belediye başkanı Rıza Çakır, AK Parti ilçe başkanı Ömer Latif Yağcı, Belediye Eski Başkanı Mustafa Kaşıkçı Belediye Çalışanlarının da aralarında bulunduğu yüzlerce seveni katıldı.

Namaz öncesi bir konuşma yapan Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır şunları söyledi: Çok muhterem Müslümanlar İnsanoğlu hayatı boyunca zaman zaman kederli zaman zaman neşeli günler geçirir bu gün bizim için kederli bir gündür. Zira genç yaşta amansız bir hastalığa kapılarak hayatını kaybeden çalışkan dürüst belediyemiz çalışanlarından Süleyman Kılıç kardeşimiz için burada toplandık. Bu acılı günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize Çayeli Belediyesi camiası adına teşekkür ediyorum. Süleyman kardeşimize Allahtan rahmet dilerken ailesine sabır metanetler diliyorum.

Cami imam-hatip’i Ali Rıza Şişman’ın kıldırdığı zamandan sonra Diyanet İşleri Eski Başkan Yardımcılarından emekli müftü Ahmet Şark tarafından cenaze duası edildi.


 

 


 

 

Editör: HABER MERKEZİ