Rize Kalkandere eşrafından Demir ailesinin değerli evladı, Çayeli AH-Nİ Anadolu Lisesi Biyoloji Öğretmeni Gökmen Demir ile Kayseri eşrafından Özbay ailesinin kızları Çayeli Barbaros Endüstri Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Sevtap Özbay 09 Mayıs 2010 Pazar günü muhteşem düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler

İki değerli insanın hayatlarının birleşmesine vesile olan düğün Rize Kültürpark Taç Salonda saat 18.00 sularında davetlilerin yerlerini almasıyla start aldı. Romantik Şarkıların efendisi Mustafa Ceceli’nin “Hastalıkta ve Sağlıkta” adlı şarkısıyla salona giren çiftler ilk danslarını da bu şarkı ile yaptılar. Şarkının içinde geçen Seni hastalığımda sağlığımda da yanımda görmeliyim. Güneşin doğduğunu da battığını da senle izlemeliyim. Mısraları çiftlerin birbirilerine verdikleri söz olarak yorumlandı. Çiftin ilk dansında yanan volkanlarda ayrı bir güzellik kattı.

Çiftlerin nikâhını Çayeli Belediye Başkan Vekili Mustafa Baltacı kıyarken, Damat Gökmen Demir’in nikâh şahitliğini Rize Cumhuriyet İlköğretim Okulu Din Kültürü Ahlak Bilgisi Öğretmeni Ahmet Zeki Bakırcı gelin hanımın nikâh şahitliğini de yirmi yıllık arkadaşı Çayeli Vakıfbank Lisesi Fizik Öğretmeni Esengul Oran yaptı.

Kıyılan nikâh sonrası başta çiftler olmak üzere davetliler gönüllerince eğlendiler.

Çayhaber olarak yeni evli çiftlere mutluluklar dileriz.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ