Şehit Muhammet Ambar’ın annesi için Çayeli’ne bağlı Başköy’de yapımı yarım kalan evin inşaatının Kaymakamlık ve hayırsever bir işadamının desteğiyle en kısa sürede bitirileceği açıklandı.

FETÖ'nün darbe girişiminde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde şehit düşen Muhammed Ambar'ın annesi Fatma Ambar için Çayeli’ne bağlı Başköy’de inşa edilen evinin 3 yıldır tamamlanmaması üzerine yakınları Çayeli Kaymakamlığı ve Çayeli Belediyesine evin bitirilmesi konusunda yapmış oldukları müracaatlardan olumsuz sonuç aldılar.

KAYMAKAMLIK VE HAYIRSEVER BİR İŞADAMININ DESTEĞİYLE YAPILACAK

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Çayeli Kaymakamı Mehmet Öztürk harekete geçerek beraberinde Ak Parti İlçe Başkanı İshak Karahan, İl Genel Meclis Üyeleri Ömer Latif Yağcı ve Ahmet Rıza Dereci ile birlikte Şehit Muhammet Ambar’ın Başköy’de bulunan annesine ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaretin ardından inşaatı yarım kalan şehit ailesinin evine geçip incelemede bulunan İlçe Kaymakamı Öztürk, evin inşaatının kaymakamlık ve hayırsever bir işadamının desteğiyle en kısa sürede bitirileceğini söyledi.

 

Editör: HABER MERKEZİ