Rize'nin sevilen simalarından Dr. Hakan Türkmenoğlu ve işadamı Muhammet Kandemir'in de aralarında bulunduğu 3 kişi Samsun'daki feci kazada yaşamını yitirdi.

Samsun'da iki araç arasından hızla geçen yarış motosikletinin sesinden panikleyerek direksiyon hakimiyetini kaybettiği ileri sürülen otomobil sürücüsü, yoldan çıkarak refüj ortasındaki beton aydınlatma direğine çarptı.

Kazada, otomobilde bulunan Dr. Hakan Türkmenoğlu, Rizeli işadamı Muhammet Kandemir ve bir kişi olay yerinde hayatını kaybederken, kazaya yol açtığı iddia edilen motosiklet ise kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Samsun-Ordu Karayolu 6. kilometresi Kirazlık mevkiinde saat 10.30 sıralarında meydana geldi. Sürücüsünün kimliği tespit edilemeyen 34 VL 9631 plakalı otomobil, Tekkeköy istikametinden şehir merkezi istikametine seyir ederken plakası ve sürücüsü tespit edilemeyen bir yarış motosikletinin hızla yanından geçmesi sonucu çıkan gürültüden direksiyon hakimiyetini kaybettiği öne sürüldü. Yoldan çıkan otomobil, refüj ortasındaki beton aydınlatma direğini parçalayıp ağaç fidanı üzerinde yandan yattı. Parçalanan otomobilin içinde bulunan 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti.

Ölenlerden birinin cesedi kaza sırasında yolun ortasına savruldu. İki araç arasından hızlı geçip uzaklaşıp faciaya sebep olduğu iddia edilen motosiklet ise kayıplara karıştı. Görgü şahitlerinin kaza yerinden az ileride bulunan kavşakta araçların kalkış yaptığını, bu sırada iki araç arasından geçen motosikletin büyük bir gürültü çıkardığını ve aniden uzaklaşıp kaybolduğunu, bu esnada kaza yapan otomobilin direksiyon hakimiyetinin kaybettiğini söylediler. Kazada ölen 3 kişinin cesetleri otopsi için Tekkeköy Sağlık Merkezi'nin morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Editör: HABER MERKEZİ