Olay Rize'nin Çiftekvak köyünde Cuma günü meydana geldi.

 

Olayın gelişimi Şöyle....

 

Eşi ile birlikte Çay bahçesi kiralayarak Çiftekavak köyünde yarıcılık yapan Mehmet PEÇE Cuma günü kimseden habersiz yarıcılık yaptığı Çiftekavak'taki arazisinin içerisindeki ahşap eve gidiyor.

 

Evde çıkan yangın sonucu olay yerine giden itfaiye ekibi yoldan yaklaşık 100 metre mesafedeki ahşap evin tamamen yandığını tespit ederek yapılacak herhangi birşey olmadığından olay yerinden ayrılıyor

 

Hafta sonu Güneysu’daki evine gitmeyen Mehmet PEÇE’yi merak eden ailesi onu aramaya başlıyor ve eşi Ayşe PEÇE’nin aklına ilk olarak yarıcılık yaptıkları Çiftekavak’taki evleri geliyor ve kızı ile birlikte bu eve gidiyorlar.

 

Gördükleri manzara karşısında şaşkına dönen aile evin tamamen yandığını görerek eşinin burada olamayacağına kanaat getirdiği sırada kızının  babasının kemeri tokasını görmesi üzerine adeta sünger haline dönüşen Mehmet PEÇE’nin cesedi ile karşılaşıyorlar.

 

Emnieyt ekiplerine haber verilmesi ile Tarbzon Adli Tıp Kurumuna götürülen ve tanınmaz hale gelen ceset üzerinde yapılan otopsiden sonra cenaze dün akşam Güneysu’ta getirildi.

 

Cenazesi bu gün  (22/02/2011) öğlen namazından sonra Güneysu Merkez Camiinde kılınacak olan cenaze namazının ardından Gürgen köyündeki aile kabristanlığına defnedilecek.

 

40 yaşında olan  Mehmet PEÇE’nin, hayatını kaybettiği yangının çıkış sebebi ise araştırılıyor.

(Haber:www.rizeninsesi.net ÖZEL)

Editör: HABER MERKEZİ