Dilek ASLAN

Rize Gençlik ve Spor il Müdürlüğü gençlik Merkezince Alkol, Sigara, Kumar ve madde bağımlığı gibi kötü alışkanlıklarla mücadelenin konu edildiği slogan ve resim yarışması düzenlendi. Son yıllarda gençliğin kötü alışkanlıklar tehlikesi altında bulunduğunu belirten Rize Gençlik ve Spor il Müdürü Ömer Yılmaz düzenlenen yarışmada amaçlarının gençliğin kötü alışkanlıklardan korunması olduğunu kaydetti. Yarışmada her iki kategoride il beşe girenlere çeşitli ödüller verileceğini belirten Yılmaz şunları söyledi:

Yarışma 13 mayıs tarihinde sona erecek. Alkol, sigara, Kumar ve madde bağımlılığının konu edildiği slogan yada resimler 9-24 yaş arası tüm gençlerimiz yarışmaya katılabilir. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan korunması ve sosyal niteliklere sahip, kültürel birikimle donatılmış nesiller olarak yetişmesi için Gençlik ve Spor il Müdürlüğü ve Müdürlüğümüz bünyesindeki Gençlik Merkezimizce ne gerekiyorsa yapıyoruz.

Gençlik ve Spor il Müdürlüğünce oluşturulacak uzman bir komisyon tarafından eserlerin değerlendirileceği yarışma sonunda birincilere Çeyrek altın, Bilecik ve Çanakkale gezisi ile belge verilecek. Yarışmada ilk beşe girenlerin tamamı Bilecik ve Çanankkele gezilerine ile belge verilirken ikinci olanlara çeyrek altın üçüncülere Eşofman takımı, dördüncülere spor ayakkabısı ve beşincilere de kalem verileceği öğrenildi.

 


 

Editör: HABER MERKEZİ