Giresun'un Görele İlçesi Liman mevkiinde Karadeniz Sahil Yolu'na hatalı giriş yapan kamyonete, Rize'ye giden bir yolcu otobüsü çarptı. Kazada, kamyonet sürücüsü Nurettin Menteşe (48) ölürken 5 kişi de yaralandı.

Kavşağa kontrolsüz çıkan Nurettin Menteşe yönetimindeki 28 KA 940 plakalı kamyonete, Rize'ye giden 53 HA 700 plakalı yolcu otobüsü çarptı. Şener Ökten (54) idaresindeki otobüs, kazanın etkisiyle yol kenarındaki üst geçidin korkuluğuna çarptıktan sonra 50 metre ileride durabildi.

Trafik kazasında, Görele İlköğretim Okulu'nda öğretmenlik yaptığı öğrenilen Nurettin Menteşe hayatını kaybetti. Kazada, kamyonet içerisinde bulunan ve Görele Sağlık Ocağı'nda hemşire olarak görev yapan Nurettin Menteşe'nin eşi Nuran Menteşe (40) de ağır yaralandı. Görele Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Nuran Menteşe ardından KTÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazada yolcu otobüsünde bulunan 4 yolcu da çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar Fatma Coşkun (27), Maria Torasviri (52), Anıl Berberoğlu (25) ve Metin Şahin (42) de Görele Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Editör: HABER MERKEZİ