Dilek ASLAN

Geçtiğimiz günlerde Tokat ilinde yapılan Türkiye şampiyonasında Kıck Boks’ ta Türkiye ikincisi olan Sağlıkspor sporcusu Ergün Çakmakçı ile Sağlıkspor kulübü Başkanı Osman Karamehmetoğlu kendilerine sponsor olan tek Gıda İş sendikası Genel merkez Yönetim Kurulu üyesi Recep Ali Çelik’i ziyaret ederek şükran plaketi sundu.

Törende konuşan Sağlıkspor kulübü başkanı Osman Karaahmetoğlu, Rize Sağlık Spor kulübü olarak beş yıldan beri Rize’de kimsesiz fakir aile çocuklarına spor yaptırarak onları topluma kazandırıldıklarını ifade ederek, “Kulübümüz yedi, sekiz dalda faaliyet göstermektedir. Bir ay önce Rize’de bir ilki gerçekleştirdik. Kik boks dalını açarak Rize de bir ilki yaptık. Bu kısa dönemde bunun ardından hemen sporcularımız Tokattaki Türkiye şampiyonasına gönderdik. Bu ile gönderirken ekonomik gücümüz yoktu. Tek Gıda iş Sendikası bize her zaman olduğu gibi yine yardımcı oldu. Böyle güzel aktivitelere destek oluruz dediler. Sağ olsunlar bizim sponsorluğumuzu yaptılar. Bizde sporcularımızı tokat iline gönderdik. Tokatta sporcumuz Ergün Çakmakçı bir ilki gerçekleştirdi. Hem ağır sıklette Türkiye ikincisi oldu hem de Milli takıma seçilerek Rize’de bir ilki gerçekleştirdi. Bu sporculara maddi desteği sağlayan Tek Gıda İş Sendikası yöneticileri olarak başkanlarıma çok teşekkür ediyorum. Başkanıma bize verdikleri desteklerden dolayı küçük bir armağan getirdik” dedi.

Törende konuşan tek Gıda İş sendikası Genel merkez yönetim kurulu üyesi Recep Ali Çelik, “Sağlık spor kulübü sporcusu olup ta, Taşlıdere Çay fabrikasında Tek Gıda İş Sendikasının üyesi olan Ergün Çakmakçı ve değerli hocamızla birlikte diğer sporcu arkadaşlarımız Tokat iline gitmek için bizden yardım istediler. Bizde onlara sahip çıkarak sporcu kardeşlerimizi Tokat İline gönderdik. Ergün arkadaşımız hem ikinci oldu hem de milli takımada seçildi Rize’de bir ilki gerçekleştirdi. Tek Gıda İş Sendikası olarak biz bu sporculara sahip çıkmaya devam edeceğiz. Arkadaşlarımızın bundan sonraki müsabakalarına her zaman olduğu gibi başarılar diliyorum” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ