Rize’nin Çayeli ilçesinde Çayeli-Madenli Yolunda dün meydana gelen ve kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi öldüğü, 6 kişi yaralandığı kazada hayatlarını kaybeden Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri Mustafa Okur’un oğlu Sinan Okur ile Kadir Adalı bugün Çayeli ilçesinde son yolculuklarına uğurlandı.

Okur, Büyükköy Beldesinde; Adalı ise Yamaç Köyünde İkindi Namazına müteakiben kılınan cenaze namazlarının ardından ebediyete uğurlandı.

Sinan Okur’un Büyükköy Merkez Camiinde kılınan cenaze namazını babası Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri Mustafa Okur kıldırdı. Okur’un cenazede yaptığı duygusal konuşma ve duası ise cenazeye katılanları gözyaşlarına boğdu.

Okur’un cenazesine Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Ak Parti Rize İl başkanı Muhammed Avcı, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Çayeli Kaymakamı Turgay Ünsal, İl Müftüsü İsmail Yalçın, ilçe ve belde belediye başkanları, iş ve siyaset dünyasından çok sayıda kişi ile vatandaşlar katıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri Mustafa Okur ve Okur ailesi cenaze öncesi ve sonrasında taziyeleri kabul etti.

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ