Ak Parti Çayeli Belediye Başkan Adayı Mustafa Baltacı’dan Eski Başbakanlarımızdan Mesut Yılmaz ve Çayeli Eski Belediye Başkanlarından Mustafa Kaşıkçı’ya geçmiş olsun ziyareti.

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti’den Çayeli Belediye Başkan adaylığı açıklanan Mustafa Baltacı, akciğerinde bulunan kist nedeniyle ameliyat olan Eski Başbakanlardan Ahmet Mesut Yılmaz’ı bulunduğu hastane ziyaret etti. Mustafa Baltacı, “Çok değerli hemşerimiz, eski başbakanımız, Ahmet Mesut Yılmaz beyefendiyi ameliyat olduğu hastanede ziyaret ettim. Ameliyatın başarılı geçtiğini ve sağlığının iyiye gittiğini öğrendim. Berna hanım ve Turgut bey ile görüşerek Çayeli halkının selamlarını ve geçmiş olsun dileklerini ilettim. Onlar da teşekkür ederek Çayeli halkına selamlarını ilettiler” dedi.

Baltacı, geçirdiği rahatsızlık dolayısıyla evinde tedavi gören Çayeli Eski Belediye Başkanlarından Mustafa Kaşıkçı’yı da ziyaret etti. Baltacı, “Ziyaretten dolayı hayli memnun kalan değerli Başkanıma geçirdiği rahatsızlık dolayısıyla geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Mustafa hocam ve ailesi Çayelili hemşerilerine selamlarını söylediler” dedi.

 

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ