Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce’nin vefat eden ve memleketi Sakarya’nın Geyve ilçesi Çengelköy’de defnedilen annesinin vefatının ardında, Rize’de hizmet veren çeşitli kamu, özel kurum, kuruluşların yönetici ve çalışanlarının taziye ziyaretleri devam ediyor. 

 

         
Rize’de Şube ve Temsilciliği bulunan Memur-Sen İl Başkanı Enver Toprak, Sağlık-Sen Şube Başkanı Muhammed Yazıcı, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Seyfettin Afacanlar, Birlik Haber Sen Başkanı Ali Nazıroğlu, Toç Bir-Sen İl Başkanı Cahit Gülbay, Enerji Bir-Sen Rize Şube Başkanı Zeki Karaoğlu, Bem Bir-Sen Başkanı Resul Usta, Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce’yi makamında ziyaret ederek başsağlığı dilediler.

         
Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce; Sizler sizinle birlikte çalışan mesai arkadaşlarınızın sosyal hak ve hukuklarını koruma ve kollama noktasında onların özgür iradeleriyle seçilerek bu önemli görevlerinizi başarıyla yürütmektesiniz. Sizlerde çok iyi biliyorsunuz ki ölüm en güzel nasihattir. Ölümlü dünya’da makam ve mevkiler gelici, geçicidir. Kalıcı olan kubbede hoş bir sedadır. Ben’de sizlerin ölmüşlerine rahmet diliyorum. Sizlere sağlık ve mutluluk içersinde hayırlı ömürler diliyorum. Sizin gibi değerli başkanlarımızın ve kıymetli gönül dostlarımızın dualarıyla acımız hafiflemiştir. Allah hiçbir zaman eksikliğinizi vermesin.” diyerek, Annesinin vefatından dolayı Rize, Trabzon, Artvin il ve ilçelerinden taziye ziyareti için kendisini ziyaret eden tüm dostlarına ve teşekkülünün çalışanlarına teşekkürlerini illeti.


(Haber: Bayram Ali Kavalcı)

Editör: HABER MERKEZİ