Madenli çamlıca mahallesinden eski muhtar İbrahim Çalışkan, Yunus ve Ahmet Çalışkan`ın kızkardeşi, trafik kazasında hayatını kaybeden  Halil Alay`ın eşi merhume İsmet Alay ve  Mustafa Alay`ın kızı merhume Asuman Alay`ın cenazesi ile aynı gün Topkaya mahallesinden vefat eden, eski muhtar Fikri Mertoğlu`nun kardeşi, ve Hayati Mertoğlu`nun amcası olan  merhum Bekir Metoğlu`nun cenaze namazı, madenli merkez fatih camii yanında öğle namazına müteakiben oldukça kalabalık bir cemaatle ayrı ayrı kılındı.

Aynı günde 3 cenaze olunca, cemaatte üç kez ayrı ayrı cenaze namazı kıldı. Önce Er kişi niyetine  Bekir Mertoğlu için  kılınan cenaze  namazını, Madenli  merkez kız ve erkek talebe yurdunun yöneticisi olan Yakup Muaharremoğlu hoca kıldırdı. İKinci olarak hatun kişi İsmet Alay için kılınan cenaze namazını ise Madenlide görev yapmış olan İsmail Durmuş hoca kıldırdı. Üçüncü ve son olarak`da 6 yaşındaki hatune, Asuman Alay`ın cenaze namazını`da Madenli merkez fatih camii imamı Yusuf Uzun hoca kıldırdı.

Sıcak ve boğucu bir havada kılınan namazların ardından, cenazeler ayrı ayrı arabalarla taşınarak, Bekir Mertoğlu Topkaya mahallesinde, İsmet ve Asuman Alay ise Çamlıca mahallesindeki aile kabrıstanlıklarında toprağa verildiler.

Not: Haberi yayınladığmız akşam 18 saatlerinde  edinilen bilgiye göre trafik kazasında ağır yaralı hastanede tedavileri devam etmekte olan sürücü Halil Alay`ın genel durumunun iyi olduğu, hayati tehlikeyi atlattığı haber verilirken,  ağır yaralı olan Mustafa Alay`ın eşi, kazada ölen 6 yaşındaki Asuman Alay`ın annesi makbule Alay`ın durumunun ciddiyetini koruduğu ve halen yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği haber verilmiştir.

Kaydak: Madenlim.com

Editör: HABER MERKEZİ